Mitől van az, hogy mostanában szinte bűnös dolognak számít ha egy kismama vékony marad, szülés után úgy néz ki mintha nem is szült volna?
3 gyerek után nem mondanám feszesnek magam (de dolgozom rajta).Van még 1 kis súlyfeleslegem is,de én is mindig megkapom h 3 gyereket szültem nem így kellene kinéznem.Terhesen szinte csak a hasam nőtt,a közvetlen környezetemből sokan azt se vették észre h terhes vagyok a 3.-al 😂 Azt is megkaptam kicsi a hasam kicsi lesz a baba (4kg volt).Ne éhezzek,egyek éjszaka,meg 3 helyett (szoptatás mellett lettem terhes),utána 2 helyett...
Szerintem ez olyan "Dögöljön meg a szomszéd tehene is!" dolog.
Nekem soha senki nem szólt be, hogy miért maradtam vékony. Sportolni is elkezdtem, szoptatás mellett is tudtam.
Bár tény, hogy nem posztoltam bikinis képet, ahogy gyerek előtt sem tettem.
Szeintem mindkét tábor (striás duci és szülés után is jó nő) képei gázok. Aki ilyet kitesz, az ne csodálkozzon utána a kommentháborún. (Valószínűleg pont ez a célja, nem?)
42 évesen sincs mit szégyellnem a testemen, három gyerek után, akikből az egyik elmúlt 18 éves. 51 kg-nál több nem vagyok, járok futni, de dicsekedni, magamról bikinis képet posztolni soha az életben nem jutott eszembe!
Rengeteg nő van emellett, akinek semmit sem kell tennie, mégsem lesz bálna.
Talán mert természetellenes? Engem nem érdekelnek a külsőségek, de az első 6 hét gyermekágyas időszak. A pihenésről, összeszokásról szól. Szülés után 4 héttel még jó eséllyel még a vérzés sem állt el(legfeljebb 10-20%-nak)
Normál esetben senkinek nem jutna eszébe bikiniben a tengerparton flangálni.
Egy vicces sztori, az irigységről:
Nővérem mindig nagyon vékony és feszes volt, fele rész genetika, fele intenzív sport. Szülés után is elég hamar visszanyerte régi alakját. Elmentek a babájával baba-mama jóga csoportba, ahol a nővérem (köszönet a több tíz évnyi sportnak), profin csinált mindent, hajlékony volt, fitt és energikus. Az óra után a csoport vezetője "finoman" közölte vele, hogy többet nem szeretné itt látni, mert rontja a többi anyuka önbecsülését...
Én is vékony vagyok, alacsony is. 27 évesen szültem, nagyon szerencsésen jöttem ki belőle, egy darab csíkom nem lett sehol, nem ereszkedett meg a bőröm sem. Kb. 2-3 kiló van rajtam régi önmagamhoz képest, de az az igazság, hogy ezen nem töröm magam, kellett is rám, mert túl vékony voltam régen. Én látom azért a változást, mások szerint viszont mintha mi sem történt volna.
De nekem senki nem tett negatív megjegyzést erre, néhány helyi öreglány mondott annyit, hogy jól nézek ki, csak nincs semmi asszonyformám :D (addig jó nekem asszem :D)
Hozzáteszem, genetika amúgy, rendszeres sétán a gyerekkel, meg heti egy baba-mama tornán kívül semmit nem csináltam, mégis hamar lement rólam minden. 2 évig szoptattam, az se viselte meg a melleimet, minimális a különbség, inkább csak puhábbak, látványra nem nagyon változott.
Most 30 éves vagyok, tervben a következő, hát, nem tudom ennyi idősen is szerencsém lesz-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!