Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülés után, hogy hoztátok...

Szülés után, hogy hoztátok össze az anyaságot és a nőcisséget? Apa segít nektek a baba körül?

Figyelt kérdés

2018. febr. 8. 15:50
1 2 3 4
 11/33 A kérdező kommentje:
Nyilván nő az ember utána is, de azért nehéz letenni az anya vagyok érzést, hogy aztán átmenj szexistennőbe mondjuk 30percre míg a baba alszik:) Vagy nem?
2018. febr. 8. 18:55
 12/33 A kérdező kommentje:

2-es..

Ha nehéz fizikai munkát vége a férj 10 órán keresztül akkor már rozmár, ha hazamegy és pihenni szeretne?

Nem kötekedés, tényleg csak érdekel.Az jó, ha segített a baba körül.

2018. febr. 8. 18:58
 13/33 A kérdező kommentje:

3-as

Feljebb megfogalmaztam, de leírom azért mégegyszer.Ha az ember lánya szül akkor anya lesz és kezdetben nehéz az anya meg a NŐ (szexistennő, vadmacska ki micsoda a kapcsolatában)szerepeket váltogatni? Mondjuk két kakis pelenka meg egy szoptatás között? Így kérdezem.

Azért nem írtam ki két kérdést, mert gondoltam így is kapok választ mintkét kérdésre.

Köszönöm.

2018. febr. 8. 19:01
 14/33 A kérdező kommentje:

4-es

Köszönöm a válaszod:)

2018. febr. 8. 19:02
 15/33 A kérdező kommentje:

5-ös

Köszönöm, hogy megértetted a kérdést és értetted mit értek a segítség alatt.A bevásárlás rendezés jó, ez majd bele teszem az egyezségünkbe nálunk is azt úgysem szeretem:)

Köszi még egyszer.

2018. febr. 8. 19:05
 16/33 A kérdező kommentje:

6-os

Hogy oldjátok meg?Munkanélküli a párod, hogy veletek van egész nap vagy esetleg vállalkozó, mert ha a maga ura valaki úgy megvalósítható, hogy együtt vigyétek mindig orvoshoz, együtt vásároljatok, mossatok, pelenkázzatok, szoptassatok..stb..stb..de ha valaki valóban dolgozik akkor azt gondolom napi 24-ben nem tud ott lenni, hogy ne csak segítsen, hanem érdemben azonosat tegyen a babáért mint az anyuka.Már ha anyuka marad otthon, mert ma már a férfiak is otthon maradhatnak gyesen.

2018. febr. 8. 19:08
 17/33 A kérdező kommentje:

7-es

Köszönöm:)Ketten is írtátok az alvást a babával ezt tuti megjegyzem és bevezetem én is ha hasfájós lesz a baba vagy kevés alvás jut éjszakára.

2018. febr. 8. 19:10
 18/33 A kérdező kommentje:

8-as

Köszönöm.:)

Nálunk párom nem bírja az éjszakázást úgyhogy valószínűleg nálunk is az lesz, mint nálatok.Bár hátha csoda történik:)

Szeretnék én is minél gyorsabban vissza fogyni majd.Mázlis vagy, hogy gyorsan ment.Gratulálok, hogy bírsz tornázni is, remélem nekem is lesz majd hozzá erőm.

2018. febr. 8. 19:14
 19/33 A kérdező kommentje:

9-es

Nálatok is munkanélküli a férj vagy vállalkozó esetleg milliomosok vagytok vagy csak részmunkaidőbe melózik? Csak mert tetszik nem tetszik van akinél a férfinak muszáj pénzt keresni és ha reggeltől estig meló van akkor mire haza ér max segítségnek lehet nevezni amit tesz.Nyilván tudom, hogy a féjem a gyerekem apja lesz minden szempontból:D Legalábbis remélem:D

2018. febr. 8. 19:16
 20/33 A kérdező kommentje:

10-es

Köszönöm:)Hátha így az értetlenkedők is megértik a kérdést:D

2018. febr. 8. 19:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!