Szülés után, hogy hoztátok össze az anyaságot és a nőcisséget? Apa segít nektek a baba körül?
2-es..
Ha nehéz fizikai munkát vége a férj 10 órán keresztül akkor már rozmár, ha hazamegy és pihenni szeretne?
Nem kötekedés, tényleg csak érdekel.Az jó, ha segített a baba körül.
3-as
Feljebb megfogalmaztam, de leírom azért mégegyszer.Ha az ember lánya szül akkor anya lesz és kezdetben nehéz az anya meg a NŐ (szexistennő, vadmacska ki micsoda a kapcsolatában)szerepeket váltogatni? Mondjuk két kakis pelenka meg egy szoptatás között? Így kérdezem.
Azért nem írtam ki két kérdést, mert gondoltam így is kapok választ mintkét kérdésre.
Köszönöm.
4-es
Köszönöm a válaszod:)
5-ös
Köszönöm, hogy megértetted a kérdést és értetted mit értek a segítség alatt.A bevásárlás rendezés jó, ez majd bele teszem az egyezségünkbe nálunk is azt úgysem szeretem:)
Köszi még egyszer.
6-os
Hogy oldjátok meg?Munkanélküli a párod, hogy veletek van egész nap vagy esetleg vállalkozó, mert ha a maga ura valaki úgy megvalósítható, hogy együtt vigyétek mindig orvoshoz, együtt vásároljatok, mossatok, pelenkázzatok, szoptassatok..stb..stb..de ha valaki valóban dolgozik akkor azt gondolom napi 24-ben nem tud ott lenni, hogy ne csak segítsen, hanem érdemben azonosat tegyen a babáért mint az anyuka.Már ha anyuka marad otthon, mert ma már a férfiak is otthon maradhatnak gyesen.
7-es
Köszönöm:)Ketten is írtátok az alvást a babával ezt tuti megjegyzem és bevezetem én is ha hasfájós lesz a baba vagy kevés alvás jut éjszakára.
8-as
Köszönöm.:)
Nálunk párom nem bírja az éjszakázást úgyhogy valószínűleg nálunk is az lesz, mint nálatok.Bár hátha csoda történik:)
Szeretnék én is minél gyorsabban vissza fogyni majd.Mázlis vagy, hogy gyorsan ment.Gratulálok, hogy bírsz tornázni is, remélem nekem is lesz majd hozzá erőm.
9-es
Nálatok is munkanélküli a férj vagy vállalkozó esetleg milliomosok vagytok vagy csak részmunkaidőbe melózik? Csak mert tetszik nem tetszik van akinél a férfinak muszáj pénzt keresni és ha reggeltől estig meló van akkor mire haza ér max segítségnek lehet nevezni amit tesz.Nyilván tudom, hogy a féjem a gyerekem apja lesz minden szempontból:D Legalábbis remélem:D
10-es
Köszönöm:)Hátha így az értetlenkedők is megértik a kérdést:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!