Később történik szülés után a tejbelövellés, mint hüvelyi szülésnél.
Nagynéném amúgy mindkét gyerekét szoptatta császár után.
2018. jan. 20. 19:10
3/20 anonim válasza:
Császárom volt. Mikor felkelhettem már volt tejem. A baba is szépen szopizott. Nem kellett tápszert kapnia!
2018. jan. 20. 19:22
4/20 anonim válasza:
Két császáros gyerekem van, csak a legnagyobb született természetes úton. Pont ő nem tudott sokáig szopizni, és volt is gond a technikával.
A középső és a legkisebb is ügyesen kezdte. Kevesebb volt a tejem, de a középső másfél éves korig volt anyatejes. A legkisebb még szopizik, most 11 hónapos.
2018. jan. 20. 19:22
5/20 anonim válasza:
Ez sem feltetlen igaz h kesobb. Nekem mar a csaszar elott csepegett a tej. Nekem nem tud szopni rendesen, de azert mert kis sullyal szuletett es eleinte nem volt ereje szopni, kesobb pedig mar nem tudtam ravenni, bar meg most is probalkozunk. Tej van, bar lehetne tobb is, de meg ki tudom elegiteni az ehseget. Fejek es cumisuvegbol kapja. Melos, de nekem megeri, hogy anyatejet iszik.
2018. jan. 20. 19:25
6/20 anonim válasza:
Az elsőnél az 5., a másodiknál a 4. napon indult be a tejem, de addig kibírták és utána 16 ill. 26 hónapig szoptak.
2018. jan. 20. 19:25
7/20 anonim válasza:
Második nap elôtejem volt, harmadik naptól szoptatom, most 10 hónapos és még van tejem. Nem attól függ, hogy születik. Gyakran tedd mellre, szoptass igény szerint.
2018. jan. 20. 20:22
8/20 anonim válasza:
Csaszaros voltam és par oraval(kb 8 mert akkor állítottak fel es mar ereztem h folyik) szules utan mar volt tejem. Masodik csaszar utan szinten par oraval utana volt tejem.
Bar egyikkel se tudtam sokaig szoptatni,talan 3 hetig. Nem volt taplalo a tejem.:(
2018. jan. 20. 21:07
9/20 anonim válasza:
8 hónapos terhes koromtól folyt a tejem. Még szopik a lányom,22 hónapos. Nem volt a tejbelövelléssel problémám :)
Amúgy apás szülésből lett sürgősségi császár,nem terveztük így...
2018. jan. 20. 21:11
10/20 anonim válasza:
Mindkét gyerekünk császárra született (az első sürgősségi, a második tervezett), és mindkét esetben már a terhesség alatt volt már tejem. Mindketten jól szopiztak/illetve a kicsi még szopizik (5 hónapos lesz).
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!