Császáros Anyukák! Van e tejetek, a baba tud e szopizni?
Figyelt kérdés
Sokat halloü,hogy a császáros babák nem tudnak szopizni és tápszeresek. Ugye ez nem teljesen igaz?2018. jan. 20. 19:03
11/20 anonim válasza:
Sürgősségi császárral született a lányom. Első naptól sokat tettem cicire már a kórházban is, de csak az 5. nap itthon indult be a tejem. 28 hónapos koráig szoptattam :-)
12/20 anonim válasza:
9# en 8# vagyok
Terhesen semmit se jelent az elotej.:)
Nekemis volt megis kellett par ora h elinduljon szules utan.:)
Anyukamnak is sok eloteje volt terhesen, de szules utan egy csepp se. Tapszeresek voltunk.:/
13/20 anonim válasza:
Nekem nehezen indult a tejem. A második napon talán elindult volna, de a kisfiam nem volt túl nagy, emiatt erős sem, ráadásul besimulók voltak a mellbimbóim is, így nem tudott rendesen kitartóan szopizni eleint. Mivel senki nem segített, azt hittem nem volt belövellés, mert nekem soha nem volt olyan, hogy folyt volna, így akkor nem ismertem ezt fel, csak utólag jöttem rá, hogy mi lehetett ez. Ráadásul a babám besárgult, ami miatt állandóan be is aludt, és emiatt sem akart enni. Nem szóltak, hogy fejjek, így mire hazamentünk alig volt tej, a kicsi kereslet miatt. Végül otthon fejéssel feltornáztuk, 6 hónapos koráig kizárólagosan anyatejes volt a kisfiam, és még 2 hónapig tudtam a hozzátáplálás elkezdése után is szoptatni. Szóval nem kell, hogy tápszeres legyen a császáros baba.
14/20 anonim válasza:
Programozott császárom volt, előtejem azonnal volt, rögtön a műtét után hallani lehetett, hogy nyel a lányom, mikor behozták szopizni. A tejbelövellés 3. nap történt meg, ez tudtommal teljesen átlagos. 2 évig szoptattam probléma nélkül, tápszer, pótlás sosem kellett.
15/20 anonim válasza:
Ja, és az én babám is kis súlyú volt, 2200 gramm csak (38. héten született), de nálunk ez se zavart be hálistennek, nagyon erősen és hatékonyan szopott első perctől.
16/20 anonim válasza:
Hát,nem tudom...nekem folyt szülés előtt is,utána meg főleg...reggelre még az ágy is átázott a tejtől eleinte. De az a lényeg,hogy volt/van,és a császár ebbe egyáltalán nem zavart bele. A kislányom is rögtön tudta,mit kell csinálnia,nem volt se berepedt mellbimbó,se semmi probléma. Az igaz,hogy eleinte nekem rettenetesen fájt,dehát ez ezzel jár.
17/20 anonim válasza:
Sürgősségi császárom volt.Hamarabb belövellt a tejem mint némelyik első szülőnek.
Függ szerintem attól is h vajúdás volt e csm előtt
18/20 anonim válasza:
6-os vagyok. Elvileg számít tudtommal is, de elsőszülöttem a 38. héten (az én állapotom miatt) kilakoltatták, a második maradt majdnem végig és vajúdtam is 8 órát, de tej szempontjából kb. ugyanaz volt a menetrend.
20/20 anonim válasza:
2 hete volt császárom, sajnos egy mili tejem sincs :( az előtej még volt, az a pár csepp, aztán azóta semmi. Próbáltam mindent, fejni, 2 óránként mellre tenni a babát, teák, karamalz, masszázs, sajnos semmi sem segített. :( de valószínű akkor is így lett volna, ha hüvelyi úton sikerült volna szülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!