Ki hány évesen szülte első gyermekét?
Figyelt kérdés
2018. jan. 29. 18:20
33/44 anonim válasza:
Ahogy elnezem nemelyik ember keson vallalt gyereket.De jobb kesobb mint soha,van ez a mondas.:)
34/44 anonim válasza:
?? Utolsó mire gondolsz? Ide leginkább a korán szülők írtak most. 35 feletti válasz nem is volt, de még 30 felett is alig. Nálad mi számít későnek?
35/44 anonim válasza:
hát,gondolj bele pl 32 évesen megszületett a babád,mire felnő az anyuka kicsit öreg lesz,es milyen az mar a gyerekre nezve,hogy kicsufoljak pl h oreg az anyad.Azert a gyerekre is gondolni kell.
36/44 anonim válasza:
32 öreg?? Manapság inkább átlagoshoz közeli. Még 40-45 évesen is szülnek sokan.
Feleségem 27 volt első terhesség idején, szülésre 28 és háziorvos azt mondta milyen fiatalon szül. Nem volt probléma, nem azért mondta, csak mostanában jellemzően 30 felett szülnek nagyon sokan.
10 éves gimis osztálytalálkozón kb alig volt valakinek gyereke.
37/44 anonim válasza:
Egy szoval nem irtam,hogy 32ev oreg lenne.Azt irtam,hogy MIRE felno a gyerek oreg lesz az anyuka.Teljesen mas a ketto mondat.
38/44 anonim válasza:
Hát ilyen alapon mindannyian öregek leszünk mire felnő a gyerek. Tök mindegy, hogy 26 vagy 32 évesen szülted.
39/44 A kérdező kommentje:
De szerintem sokan évekig próbálkoznak, már a huszas éveik elejétől és nem jön össze, akkor 30 felett már ne is próbáljon tovább mert a gyerekre való tekintettel inkább meg se szüli..szerintem ez hülyeség és igen nagy kultúra hiányban szenved aki a kora miatt csúfolja más szüleit..vannak gyerekek akik meg még csak a szüleiket se ismerhették mert korán meg haltak mert ugyan úgy egy fiatal szülő is bármikor meghalhat, és szerintem a gyereknek épp mindegy lenne hogy a szülei öregek vagy fiatalok akkor is a szülei..
2018. febr. 6. 23:29
40/44 anonim válasza:
Jó csak azert a gyerek majd meg kesobb buszke lwhet az anyjara h fiatal es mas gyerek meg irigyli.Na ez a nem mindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!