Létezik az, hogy valaki az első fájástól számítva 40 perc alatt megszüli a gyermekét a málnalevél tea segítségével?
Figyelt kérdés
Barátainknál ez történt vasárnap. Első gyermek.2010. jún. 8. 07:54
1/10 anonim válasza:
Biztosan nem a málnalevél teától volt, szerintem anélkül is megszülte volna gyorsan, ez inkább alkati.
2/10 A kérdező kommentje:
Akkor nagy mázlista, mert császárra volt kiírva, mivel elég alacsony és nagyon vékony, keskeny csípője van, a kisfiát pedig 4,5 kilóra tippelték. Ehhez képest 2 nappal korábban egy 4820 gr-os kisfiúnak adott életet. Számomra hihetetlen.
2010. jún. 8. 08:01
3/10 anonim válasza:
Bizti nem a teától.A lányommal ittam a teát,még is 38 órát kinlódtam.A fiammal semmit,és fele annyi idö alatt megszületett.
4/10 anonim válasza:
Biztos nem a teától.Én nem ittam és az első fájástól számolva 1,5 óra múlva meglett a lányom.
5/10 anonim válasza:
Nem a teától...
A lányommal a 35.é héttől ittam, 36 órát vajúdtam és 3 ujjnyival vettek fel
a batátnőm 34. héttől itta 38 óra után 0 tágulással megcsászározták
6/10 anonim válasza:
Tea nélkül első fájástól 3 és fél óra alatt kibújt az első,a második szintén tea nélkül első fájástól 30 perc alatt.Egyik sem volt kis baba:)
7/10 anonim válasza:
Szerintem sem a teától,de nemsemmi az biztos!
8/10 anonim válasza:
En nem ittam malnalevel teat egyaltalan. Delutan 16 orakor megrepedt a magzatburok es elkezdett szivarogni a magzatviz. Sehol semmi fajas. Gondoltam, hogy biztos eltart a dolog meg jopar orat. 18 orakor ereztem, hogy faj a hatam alja. Bementunk a korhazba, hogy megnezzek minden rendben. Ez mar 19 ora utan volt. Egybol 3 perces fajasaim lettek hirtelen es 20:30-kor a kezemben volt a kisfiam. Szinte fel sem fogtam. Kb. 8-10 fajasom volt ami kb 40 masodperc hosszu volt es 3 percenkent jott. Utanna egybol tolofajasaim lettek. Meg haloinget sem volt idom felvenni, pulcsiba szultem. :) Mikor mondtam, hogy nyomnom kell nem akartak elhinni, azt hittek hisztizek. Nyugtattak, hogy megnezik mennyire vagyok nyitva aztan lazuljak egyet a kadba. Volt nagy dobbenet. Az elso fajasomtol szamitva kb. masfel ora volt a szules.
9/10 anonim válasza:
Egyik ismerosom 15 perc alatt szult.Meg jo hogy 5 percre laktak a korhaztol.Alkati kerdes a dolog.
10/10 anonim válasza:
Nem a teától.Nekem az első fájás 50 perccel a kislányom megszületése előtt jött,majd 2 tolás és kijött. Nem ettől függ szerintem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!