Debreceni Klinikán hogy zajlik a progis császár? Apuka bent lehet? Vagy nézheti valahonnan?
16:07-es vagyok.
Elmondom nekem hogy volt:
Katétereztek, utána átvittek a műtőbe, megkaptam az epidurálást, pár percen belül elmúlt a fájdalom (10órát vajúdtam). Felfektetek a műtőasztalra, elkezdték kenni a hasam jóddal (ekkor még egy kicsit csikis volt a hasam), felraktak valamit, hogy ne lássam a hasam ahogy vágnak. Leszíjazták a kezem (erre nem is emlékeztem), Bal kezemen nézték a vérnyomást, jobba kaphattam az infúziót. Jobb volt, hogy leszíjaztak, mert az EDA-tól remegtem, a végén már nem is tudták géppel nézni a vérnyomást, mert a remegéstől nem érzékelte a gép, ezért kézivel nézték. Nem hagyott bennem semmilyen rossz érzés sem a szíjazás, sem maga a műtét, mert közben végig a fejemnél volt az altatós nővérke, aki folyamatosan mondta, hogy mit csinálnak. Simogatta a kezem, kérdezgette, hogy vagyok, mondta, hogy hol jár a műtét, stb.
úgyhogy nyugi és sok szerencsét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!