Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Debreceni Klinikán hogy...

Debreceni Klinikán hogy zajlik a progis császár? Apuka bent lehet? Vagy nézheti valahonnan?

Figyelt kérdés
Lehet hülye kérdés,de beöntés van ilyenkor???Már előző nap be kell feküdnöm!Előre is köszi a válaszokat!:)
2010. jún. 5. 08:06
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

16:07-es vagyok.

Elmondom nekem hogy volt:

Katétereztek, utána átvittek a műtőbe, megkaptam az epidurálást, pár percen belül elmúlt a fájdalom (10órát vajúdtam). Felfektetek a műtőasztalra, elkezdték kenni a hasam jóddal (ekkor még egy kicsit csikis volt a hasam), felraktak valamit, hogy ne lássam a hasam ahogy vágnak. Leszíjazták a kezem (erre nem is emlékeztem), Bal kezemen nézték a vérnyomást, jobba kaphattam az infúziót. Jobb volt, hogy leszíjaztak, mert az EDA-tól remegtem, a végén már nem is tudták géppel nézni a vérnyomást, mert a remegéstől nem érzékelte a gép, ezért kézivel nézték. Nem hagyott bennem semmilyen rossz érzés sem a szíjazás, sem maga a műtét, mert közben végig a fejemnél volt az altatós nővérke, aki folyamatosan mondta, hogy mit csinálnak. Simogatta a kezem, kérdezgette, hogy vagyok, mondta, hogy hol jár a műtét, stb.

úgyhogy nyugi és sok szerencsét.

2010. jún. 7. 19:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!