Ugye lehet kérni hogy újra császározzanak meg?
Második babámat várom. Még a terhesség elején vagyok, kb. 7 hetes lehetek. Az első babám most lesz 1 éves.
Nagyon sokat szenvedtem vele, nagyon fájdalmas volt a vajúdás, nem sikerült tágulnom és természetesen megszülnöm ezért császároztak végül. De nagyon sokat kellett szenvednem amit nem akarok újra átélni! Azt akarom hogy ha eljött az idő akkor megint császározzanak és maradjon el a szenvedés.
Megcsászároznak ha kérem?
Szerintem kérned se kell ,ennyi korkülönbséggel automatikus a császár, de beszéld meg a dokiddal.
Ne aggódj rajta, szinte 99% hogy császár lesz hegszétválás veszélye miatt.
Az elsőnél engem is császároztak, a másodiknál kellett keresnem egy magándokit aki belemegy abba,hogy 3 évvel a császár után sima szülésre készüljünk és figyelték a heget is és végül simán megszültem.
Szóval szerintem nem lesz azzal gond,hogy újra császározzanak.
Ilyen keves ido elteltevel csaszar.
Az en dokimkb 2,5-3 ev kulonbseggel enged szulni ha ugy latja a heg szép es bírni fogja.
(2,5 utan nekem nem engedte-neked tuti nem fogják)
#5 vagyok.
Rosszul írtam. 1év után szabad teherben esni, tehát 21hónap után lehet szülni
Első nekem teljes tágulásnál lett császár.Én is sokat szenvedtem.Második természetes szülés volt.Mérföldekkel jobb volt a vajúdás is.
Az orvosom azt mondta h a császár és a teherbe esés között teljen el 1 év,akkor szülhetek természetes úton.Szóval szerintem kérdezz rá egy orvosnál hogy abban a kórházban mi a protokoll.
Lehet kérni. Ha az első császár volt, akkor csak megbeszélés kérdése, hogy szeretnél-e megpróbálkozni a természetes szüléssel, vagy sem.
Bár több helyen 1-2 óra vajúdást beiktatnak a császár előtt, hiszen kell a babának ez a fajta (hormon)sokk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!