Császármetszéssel szültem most már lassan hat hónapja. Kisfiam mikor rugózik közbe belerug, megtapossa pedig vigyázok. Ez árthat a sebnek?
Figyelt kérdés
Egyáltalán mennyi idő múlva nem lesz már érzékeny a seb és környéke?2008. okt. 26. 06:49
1/3 anonim válasza:
Szia!
Én 5 hetes császáros vagyok, nekem kb. 3 hete folyamatos rugdalás megy a hasamon, evés után, büfizés közben. Nekem semmi problémám vele, de ha neked még mindig érzékeny, akkor szerintem azért keresd fel az orvosod. Nyílván nem azonnal, de azért érdemes megnézetni.
Az én dokim az mondta, olyan 6-8 hét amíg helyreáll a rend és kevésbé lesz érzékeny a heg.
Vigyázz magadra, üdv: 5hetes kisfiú anyuja
2/3 anonim válasza:
Én 3 hónapja szültem császárral. A heg nem fáj ,de a hasam alja még érzékeny. Én is kapok rugásokat.:) Nekem a doki 1 évet mondott míg ott bent minden helyre áll és már nem lesz érzékeny a pocim alja.
3/3 anonim válasza:
Szia
Én 8 hónapja szültem meg a lányomat császárral, és van hogy mai napig nagyon fáj a sebem ,és nagyon viszked is.Természetesen ez nem mindennapos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!