Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » A második szülés könnyebb,...

A második szülés könnyebb, mint az első?

Figyelt kérdés
2018. jan. 3. 17:55
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Ugyanolyan rossz volt. Semmi kulonbseg.
2018. jan. 3. 18:26
 12/22 anonim ***** válasza:
39%

Első szülésemnél fél napos szórakozás után (gyenge fájások amik erősödtek és sűrűsödtek, de nagyon lassan) 11 órás vajúdás jött 5 perces fájásoktól. Nem igazán fájt csak az utolsó 1 óra.

Második szülésemnél első keményedéstől volt 6,5 óra a szülés, ennek a nagy része elviselhető volt. A saját lábamon közlekedtem 4 óra 20 perckor is mikor elfolyt a magzatviz, 5-kor meg már nyomtam, szóval én nem éltem meg vészesen fájdalmasnak, bár első szülésemnél nekem a falkaparós érzés kimaradt, másodiknál volt így vagy 10 perc, igaz idióta protokoll miatt oxit kaptam 8 centi méhszájnál az elfolyt víz miatt. Mire az hatott, már csak pár fájás maradt, na nekem esküszöm csak azok voltak durvák, szívtam a gázt mint egy félőrült, elég volt abból az a 10 perc is.

Bár nekem elég nagy a fájdalomküszöböm.

2018. jan. 3. 18:26
 13/22 anonim ***** válasza:
54%

Nah, most aztán jól megnyugtatott mindenki!

Ne foglalkozz vele, majd ráèrsz ott agyalni, ha lesz rá erőd!

Felesleges előre azt találgatni, mennyire fog fájni! Nagyon, de ki fogod bírni!

2018. jan. 3. 18:29
 14/22 anonim ***** válasza:
55%
Az első 12 óra volt. A második csak 4 óra össz vissz. Sokkal jobb volt a 2. Szülésem mindenben!
2018. jan. 3. 19:32
 15/22 anonim ***** válasza:
az első 9 óra volt, fokozódó fájásokkal, "jó" szülés volt. a lányom ezt a 9 órát bezsúfolta 2,5 órába. nem fájt jobban csak nem tudtam lépést tartani, mire megszoktam egy fájást a következő 2x olyan erős volt.
2018. jan. 3. 20:36
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
Te szegény, aki lepontozol minden választ, akarsz róla beszélni?
2018. jan. 4. 06:45
 17/22 anonim ***** válasza:

Ugyanolyan volt :)

Mindkettőnél délelőtt kezdtem enyhe fájásokat érezni, ami délutánra erősödött be és csak a derekamban éreztem. Az 1. éjjel 2:04-kor született, a 2. éjjel 2:40-kor. :)

21 hónap különbséggel, ja és mindketten a 39. hét 1. napján!

2018. jan. 4. 07:59
 18/22 anonim ***** válasza:
Nálam minél többedik,annál gyorsabb, emiatt könnyebb is, mert túl voltam rajta. Az elsőnél az volt a rossz, hogy nem tudtam, mennyi még.... hogy jól nyomok-e, hogy TÉNYLEG úgy kell-e csinálni, mintha nagy wc-znék, én próbáltam középre nyomni, mivel középen jön ki, akkor mondták, hogy hát nem, mintha k.kálnék. Na ilyenek miatt volt rossz, a bizonytalanság, hogy ettől még fog-e jobban fájni, és hány ilyen tolófájás lesz még, stb??? Negyedik már, mint egy rakéta, úgy jött!!! Szóval normál esetben igen, sokkal gyorsabb és könnyebb is!
2018. jan. 4. 16:01
 19/22 A kérdező kommentje:

Nem tudom melyik idióta pontozza le a válaszolókat.

Köszi mindenkinek.

2018. jan. 4. 16:59
 20/22 anonim ***** válasza:

Nekem is császár volt az első.A 2. és a 3. pedig természetes szülés.

Gyorsabb volt a 3. a másodiknál és nem is szereztem annyi sérülést,gátmetszés is csak egy pici kellett pedig a 3. 400grammal többet nyomott mint a 2.

2018. jan. 4. 21:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!