Van valaki aki június kozepe körül szül? Hogy érzitek magatok? Várjátok már a nagy napot?
Sziasztok, megvolt a 38 hetes NST és UH ma. Az nst kicsit (nagyon) összevissza lett... A fájások 1 héttel ezelőtt 10-es szinten voltak átlagban nst szerint, ma viszont 10 és 60 között ingadozott. Mondták is, hogy nem húznám ki június 20-ig ilyen értékekkel.
UH-n viszont végre megnyugodtam, mert eddig mindig kicsi volt a baba mérete, 30 hetesen is csak 1385 gramm volt. Mára viszont 3303 gramm lett, úgyhogy elvileg 3,5 kilo körül születik majd :)
Holnap megyek délután az orvoshoz, pontosítani a császár részleteit.
Ezt a nagy meleget én sem bírtam ma, alig vártam, hogy haza érjek és zuhanyozzak :)
Vigyázzatok magatokra, lányok!
Sziasztok, az első vagyok.
Hogy vagytok? Bírjátok a nagy meleget?
Én tegnap nagyon elkeseredtem :((( Vasárnap kellett volna kórházba feküdnöm s hétfőn lett volna a szülés. Erre tegnap kiderült, hogy csak hétfőn kell kórházba menni és szerdán, 16-án lesz a szülés. A Párom folyamatos műszakban dolgozik, előre le kellett adni a szabi igényt, vasárnap-hétfőre kérte a szabadnapot. Szerdán pont dolgozik, félek nem lesz bent a szülésnél. Megpróbálja elcserélni azért, de nem tudom sikerül-e.
A másik rossz hír pedig az, hogy tegnap az orvosom közölte, hogy holnaptól 30 napon át vérhígító injekciót kell kapnom :( Anyumnak tavaly tüdőembóliája volt (vérrög elakadt a tüdejében) és műtötték a lábát is visszérre, az orvos szerint ez a hajlam öröklődhet és félnek a trombózistól. Mert hogy császár után 24 órát feküdni kell. Szóval emiatt holnaptól járhatok injekcióra a körzetishez. A kórházban beadják, kórház után megint a körzetis. És a legszörnyűbb az az egészben, hogy sajnos tű-fóbiám van :( A terhesség alatti 5 vérvételt is nehezen viseltem, mindig elájultam. És akkor most 30 napig minden nap injekció :((( Persze a babáért mindent elvisel az ember, de én most ezt traumaként élem meg.
Na de nem panaszkodom tovább.
Írjatok hogy vannak-e már jóslóitok?
Szép napot Nektek,
Myra
Szia Mindenki:)
Én és a kisfiam, bírjuk még a meleget, habár nem bánnám, ha kibújna...
ma reggel óta távozik a nyákdugó folyamatosan, és éjjeltől mensis fájásaim vannak.Remélem ez már egy jó nagy jel:)Tőle:)Az a baj, hogy nem rendszeresek, csak tompán fáj folyamamtosan, de talán ez a pár nap kihozza a dolgot.
Remélem a párod el tudja cserélni a napot.Azért sokat jelent, ha bent van.Tudom, én sem tudom mit tennék, ha nem tudna jönni.Ő szerencsére akkor szabadul el amikor akar...Szorítok nektek, majd írjatok ha valami fordulópont van:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!