Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Várjátok már a szülést?

Várjátok már a szülést?

Figyelt kérdés
Közeledik a szülés ideje 38. hétben vagyok a méhnyak 1 cm, a baba már mélyen lenn van az uh szerint a dokim is bizakodó hogy lassan szülünk. De nagyon türelmetlen vagyok pedig még lenne a babámnak ideje. Más is érez így? Nem akarom sürgetni de már nagyon jó lenne túl lenni rajta.
2010. aug. 30. 14:54
 1/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Jajj ne is mondd! Én is már olyan izgatottan várom! Figyelem nap mint nap magamat, de sehol egy kósza fájás, vagy keményedés. Még hírből sem ismerem őket! Persze tényleg van még időnk, csak ugye ez a türelmetlenség. :-) Félni egyeltalán nem félek a szüléstől, inkább kíváncsiság amit érzek.

Te nem félsz? Kisfiad, vagy Kislányod lesz? Mekkorák vagytok?

Nekem a mai napi állás szerint 3000gr a kisasszony.

38+3h km

2010. aug. 30. 15:00
 2/5 A kérdező kommentje:
38. hétben vagyunk, kb 2 hete mondták hogy 3kg felett van a kislányunk ezért nem is baj ha picit előbb jön mert én elég alacsony és vékony vagyok. Csak olyan lelkiismeret furdalásom van hogy azt szeretném hogy előbb jöjjön.
2010. aug. 30. 15:04
 3/5 anonim ***** válasza:

Ugyan már! Azért ne legyen lelkiismeret furdalásod! Hisz tudod, hogy már nem lenne koraszülött! És azt is tudjuk mindnyájan, hogy nem rajtunk áll, hogy mikor fog kibújni! Majd ők tudják...látod, már most ők irányítanak :-)

Szép nagyok vagytok akkor! Igaz ezek a becslések...annyira nem lehet rájuk adni.

Mi lesz a neve a picúrnak, ha szabad megkérdeznem?

Első voltam

2010. aug. 30. 15:17
 4/5 A kérdező kommentje:

Köszi, én is ezt mondogatom hogy már nem koraszülött. Ha marad kislány akkor Flóra lesz. Igen jó nagy, de én is kicsit kételkedem nem veszem 100-asra.

Kicsit tartok a szüléstől de várom is, már nagyon kíváncsi vagyok a kislányunkra. Köszi a nyugtatást, Nektek mi lesz a nevetek?

2010. aug. 30. 15:23
 5/5 anonim ***** válasza:

Akkor te sem félsz még a szüléstől igazából.

Szép név a Flóra. Ezekszerint ti sem akartok két nevet adni?! Mi egy nevet adunk, mert nekem és a férjemnek is kettő van, de nem szeretjük.

A kislányunk neve Ramira lesz. Annyira beleszeretett/tünk ebbe a névbe...hát ha kiabálunk majd neki a játszótéren, biztos nem fog más kislány hátrafordulni :-)

2010. aug. 30. 15:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!