Vannak 34 hetes kismamák? Hogy vagytok? Várjátok a szülést?
Figyelt kérdés
2010. máj. 26. 13:59
1/2 anonim válasza:
Szia! Én remekül érzem magam, bár ahhoz képest, hogy néhány hete jöttem-mentem-tündököltem, most egy kicsit lassúbb-fáradtabb vagyok. Nem tudom, hogy a rossz időnek köszönhető-e, de a fiam sokkal többet ficánkol mint szokott. A szüléssel kapcsolatban kettős érzésem van. Egyrészről természetesen nagyon várom, kíváncsi vagyok, hogy milyen a fiam (bár uh-n láttam nemrég, azért az nem ugyanaz). Másrészről nem várom, de ez a saját butaságom, mert félek tőle és még nem sikerült helyretenni magamban a dolgot. Persze próbálom magammal elhitetni, hogy ez egy jó dolog, hisz szó szerint közelebb visz a fiamhoz, de másrészről meg tudom, hogy ez egy fájdalmas dolog és az én fájdalomküszöböm nagyon alacsony. Ráadásul első gyerek, nem tudom mire számítsak. Nálunk nincs kismama klub, szülésfelkészítő tanfolyam... És te hogy vagy, írj le mindent:)
2/2 anonim válasza:
Sziasztok!!
Hát az előttem szóló leírta ugyanazt amit én írtam volna!! :)
Én is tartok a szüléstől, de szeretném már a karomban fogni a kisfiamat!! A páromnak is elmondom mindennap hogy de jó lenne ha már kinnt lenne de ugyanakkor félek is egy kicsit hogy egyedül leszek amikor kezdődik a "kirándulásunk". Mindenki azt mondja körülöttem hogy szerintük előbb meg lesz a babus de szerintem meg még rá is húzunk! Sokat mocorog de ennek ellenére szerintem nagyon jól érzi odabennt magát... :D Szokott cuppogni is!
Boldog babavárást mindegyikőtöknek!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!