Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Június végén szülök, a nagy...

Június végén szülök, a nagy meleg közepén, Mibe hozzam haza a kicsit?

Figyelt kérdés

erre gondoltam egy kis bady, kis zokni, vékony cérna sapi és pólya.

Nem lesz melege? illetve nem fog fázni?

2010. máj. 26. 10:49
 1/7 anonim ***** válasza:
Én július közepén szültem tavaly, iszonyú hőség volt, és rövidujjú body, kiszokni, cérnasapka volt a kicsin, plusz betakartam egy vékony pléddel. Nagyon elégedett volt:)
2010. máj. 26. 10:51
 2/7 anonim ***** válasza:

Szia!Én is június végén szülök!:):)Én ezeket készítem össze a picinek:hosszú újjú body,vékony ujjatlan rugi,cérna sapi+vékony takaró!/persze ez időtől függ/

Kocsival visszük haza és kb. 5 percre van a kórház!:):)

Remélem tudtam segíteni!35 hetes kismama

2010. máj. 26. 10:57
 3/7 A kérdező kommentje:

Mi is kocsival jövünk haza és nekünk sem lesz sok idő a haza út, forgalomtól függően 10-05 perc.

akkor én is rakok be még egy vékony rugit is hátha pont esik az eső, bár a pólya melegíti majd.

biztosra megyek, így elrakom azt is max haza hozzuk a táskában a rugit.

köszi a válaszokat

2010. máj. 26. 11:02
 4/7 anonim ***** válasza:
Nem egészen a kérdéshez kapcsolódó a válaszom... Beköthető mózeskosaratok van? Mert hordozóba sajnos nem tudod pólyástól betenni, hordozó nélkül pedig nem szállíthatod autóban a babádat. És nem csak azért, mert büntet érte a rendőr, nagyon veszélyes lehet bekötés nélkül, akármilyen rövid is az út. Úgyhogy inkább tegyél be egy vékony plédet is.
2010. máj. 26. 11:07
 5/7 anonim ***** válasza:
Szia! Júniusban szültem, nagyon meleg volt. A babán rövid ujjú body, rugi, sapi, takaró volt, hordozóban jött haza, autóval.
2010. máj. 26. 14:02
 6/7 anonim ***** válasza:

Én júniusban szültem, de pont szr idő volt. A kicsire egy ujjatlan rugit, rövid bodyt, és a rugi "kabátját" adtam, plusz egy plédbe tekerte be, mint egy tortillát. Nagyon jól érezte magát benne(a rugija most is jó, pedig 74cm nagyfiú, az meg 56os rugi:) nő vele)

A sapit már akkor leszedte a fejéről, az egy kis cérnasapi volt.

2010. máj. 26. 15:19
 7/7 anonim ***** válasza:
Barátnőm is nyár közepén szült. ő egy vékony hosszúújjú bodyt, egy harisnyát és egy kisruhát adott rá vékony sapival. Szerintem, ha meleg lesz a pólya nem fog jól esni neki. Főleg mivel se lehúzni az ablakot, sem klímát nem tudtok használni.
2010. máj. 26. 18:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!