Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Vásároltam Xbox 360 Slim...

Vásároltam Xbox 360 Slim konzolt, vettem játékot is és játszani kezdtem, kb 1.5 óra játék után megnéztem a konzolt és nagyon meleg volt a gép háza, nagyon megilyedtem h mitől van ez és árthat e a gépemnek?

Figyelt kérdés
Ha árt a gépnek akkor mit lehet tenni hogy ne melegedjen át ennyire a konzol?
2011. júl. 7. 11:13
 1/3 anonim ***** válasza:

Ismert a probléma, hogy hajlamos felmelegedni a gép, de ha kellően szellős helyen van, nem lehet baja.

Ha mégis, úgyis kicserélik, szóval ne aggódj miatta.

2011. júl. 7. 11:35
 2/3 anonim ***** válasza:

lehet venni a laptophoz/konzolhoz... hütöventilátort!

1500 ft kb. vagy ha még garanciás szerintem ha vetted a boltba akkor az biztos vidd vissza megnézik ha baja van ugyis kicserélik !(ne aggódj miatta ingyen kicserélik garcniába) lehet hogy kell hozzá a blokk is!(a papir amit a pénztárnál adnak ha pl. a tesco-ba vetted ha pc boltba akkor nem hiszem hogy kell)!

2011. júl. 7. 11:46
 3/3 anonim ***** válasza:
Hűtőventillátort ne vegyél! Egyrészt ugrik a garancia, másrészt nagyon hangos lesz, és csak még több áramot vesz fel, slimnél felesleges. Az hogy melegszik, teljesen normális. Arra kell figyelned, hogy megfelelően szellős helyen legyen, tehát minden oldalról, és felülről se legyen közel hozzá semmi. Így meg nem lesz probléma. Ha meg igen, kicserélik, mivel még garis, inkább most menjen tönkre, mint a garancia lejárta után 2 nappal.
2011. júl. 7. 20:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!