Játék közben a processzor nagyon meleg! Mi lehet a gond?
Nemrég észre vettem,hogy játék közben nagyon dolgozik a gép...A játék neve Borderlands, 45-60 FPS szokott lenni
és sose akad, tölteni is gyorsan betölt...A Core Temp nevű programmal leellenőriztem és ezek az eredmények jöttek:
core 0: 100C
Core 1: 80C
Utánna olvastam mert még ilyen problémák nem voltak és tudom,hogy ez nagyon magas...Kiporoltam az egész gépet beleértve a ventilátort is a procin...ha leállítom a játékot akkor visszamegy 40-50 fokra. Nem lehet észrevenni semmit csak hogy nagyon hangos a gép időnként játék közben. Lehet hogy hűtőpasztát kéne cserélnem de szerintem még ha azzal lenne a gond akkor se lenne ilyen magas a hőmérséklet...Régebben nem volt ilyen probléma, még megnézem más játékkokkal is. Mi lehet a gond?
Egyértelmű, hogy a hűtéseddel van gond. Az mindegy, hogy milyen játékot futtatsz, azért melegszik fel, mert a játék több terhelést tesz a processzorra, mint az operációs rendszer alapból.
Ha értesz hozzá, akkor cseréld le a pasztát és tisztítsd ki a proci hűtőjét. Valószínűleg a hűtőbordák közötti rész már tele van összeállt porral. Ezt vagy fújd ki, vagy fogpiszkálóval lazítsd fel előszőr.
És bizony, proci lehet 100 fokos csak attól, hogy eltömődnek a bordák és kiszárad a paszta.
Fogadok AMD-géped van.
és fogadok brisbane magos athlon x2-őd.
Ezt a típusú athlont az alaplapok fele hibásan érzékeli vagyis ennek a hőmérsékletét.
Vagy lehet hogy rossz a hűtőd.
(Nemhiszem hogy egy éves a géped mert a maid modern procik 80 fok körül már sípolnak ennél feljebb meg leáll a gép.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!