Kevesebb mint 1év után ismét császár?
Figyelt kérdés
2017 januárjában volt császárom (vérnyomás probléma miatt) az első babámmal. Most a kistesót május elejére várjuk. Nem sokkal lesz több 1év korkülönbségnél. Viszont költözés miatt várost váltottunk és itt azt mondta a doki (vizsgálat nélkül) hogy nincs bajom csak félek. (no comment). Nos mennyire esélyes az , hogy ismét császároznak? Hallottam egy olyat, hogy ha 2éven belül jön a baba akkor ismét császár a kockázatok miatt és a kiírt dátum előtt 1héttel csinálják meg. Itt nem tudok dokiknál érdeklődni, mert még ha finoman fogalmazok is letojnak...2018. jan. 2. 00:47
11/11 anonim válasza:
Régen mondtak 4-5 évet.Anyumat mégis engedték simán 85szept csm 88jan hüvelyi.
Nekem csm után azt mondta a dokim h a műtét és a teherbe esés közöttteljen el 1 év akkor próbálhatjuk meg a sima szülést.
Egyéb okok miatt többet vártunk 3év 3hónap van a gyerekek között és a 2.at simán szültem.Rá 2 évre a 3.at is.
Kérdésedre válaszolva:Szerintem terminushoz közeledve ki fognak írni program császárra.
Melyik kórház?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!