Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Hogyan beszéljem meg az...

Hogyan beszéljem meg az orvosommal, hogy császárral szeretném a babánkat megszülni?

Figyelt kérdés
Csak simán kérdezzek rá, hogy megoldható-e? Az első babánk császárral lett 4300 gr-al, és a mostani is hasonló méretűnek várható. Nem szeretném kockáztatni emiatt egyikünk egészségét sem, de a doki szerintem természetes szülésre készül velem.
2010. jún. 3. 21:51
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
27%
Nem utasíthattam vissza mert se az oxitocyn se semmi nem csinált fájásokat arról nem beszélve hogy megrepedt a szeméremcsontom mert nagyobb volt a fiam mert 2 héttel tovább hordtam és nem fért be a szülőcsatornába és mint a műtét alatt kiderült 2szer a nyakán egyszer a lábán volt a köldökzsinór. 11:50kor vizsgáltak utoljára mert sikítottam a fájdalomtól ordítottam hogy törik a csontom (mert szó szerint éreztem hogy törik) és éjfélkor már műtöttek.
2010. jún. 4. 15:44
 32/34 anonim ***** válasza:
12%

Nem vagytok egyszerűek.

Azt imádom ha valakivel vitára kerül sor mindig mindenki mással áll neki példálózni és takarózni... Ez csak az ember intelligenciáját mutatja... nem a 14-16 éves lányokról beszéltem... Örülök hogy itt a fiam és velem lehet de nem kértem volna a császárt soha. Kérés nélkül is megteszik majd neked is megint ha szükség lesz rá. Nem jobb anya tőlem senki és sem akarok jobb lenni senkitől a saját gyerekemet én úgy nevelem ahogy tudom a legjobb tudásom szerint most is később is. Nem másabb senki mert hüvelyi úton természetesen szül/szült én csak azt mondtam hogy irigy vagyok mert én ezt nem élhettem át. De neked is mondom hogy tanulj meg olvasni, és ha az már jól megy akkor talán értelmezni is. De ha gondolod segíthetek mert szerintem ez nehezedre fog esni hogy úgy fogd fel ahogy az írva van és ne forgasd ki... Vissza se nézek ide többet...

2010. jún. 4. 15:52
 33/34 anonim ***** válasza:
100%
Nyugodtan kérdezz rá. Megfogják engedni. Tök mind1 ki hogy szül. Másnak nem tudom miért fáj ha valaki nem szarja (már bocsánat) ki a gyerekét attól még jó anya. Aki máshogy fogja fel na azzal gond van.
2010. jún. 4. 19:53
 34/34 anonim ***** válasza:
80%
Nem olvastam végig a válaszokat, bocsi csak írom a válaszom. Én is császárral szültem az elsőt és én is így szeretném a másodikat is. Mindig is féltem a szüléstől de már gyerekkorom óta és szerintem miattam lett császár az első is. Az a lényeg, hogy én már mondtam ezt a dokimnak a 6 hónapos kontrollon és nem zárkózott el. Azt mondta, hogy vajúdni mindenképpen kell néhány órát és ha van még rá idő egyáltalán akkor lehet róla szó de előfordulhat, hogy mire észbekapunk már jön is baba. Én csak egyszerűen megmondtam neki, hogy nagyon félek a hüvelyi szüléstől és ha már úgyis vágva vagyok akkor már tulajdonképpen mindegy is és, hogy nagyon hamar felgyógyultam császár után (tényleg semmi gondom nem volt vele) és nagyon szeretném ha ebben meg tudnánk állapodni. Ennyi.
2010. jún. 5. 23:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!