Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mennyire fáj az oxitocinnal...

Mennyire fáj az oxitocinnal indított szülés?

Figyelt kérdés
Sziasztok.úgy hallottam,hogy jobban,mert gyorsabb a tágulási folyamat,mint esetlegesen rendes szülésnél.Igaz ez?
2008. okt. 25. 16:17
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
nekem is azzal inditottak el a szulest, bar nekem 18 ora hoszaba telt mire megszultem,de fel gyorsitsa a fajasokat az biztos!
2008. okt. 25. 16:28
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is indították.Örültem neki, hogy oxitocint kaptam így utólag visszagondolva.1 és fél óra alatt meglett a babám, bár tényleg gyakrabban jönnek a fájások, nem sok idő jutott a pihenésre.Nem is a fájdalom erőssége a lényeg, hanem a gyakoriság és ezáltal sokkal intenzívebb az egész.

Gyors szülést neked is!

2008. okt. 25. 16:35
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm válaszokat.Jöhetnek még tapasztalatok.Már alig várjuk,a kisasszonyt,41 hetet töltöttem pénteken,ha hétfőig nem szeretne napvilágot látni,be kell feküdnöm.
2008. okt. 25. 16:39
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Nekem is indították(oxitocin infúzió) És egy óra alatt meglett! Elég sűrűek voltak a fájások és jobban is fájt mint az előző szülésem,viszont rövid idő alatt meglett a baba! Szép szülést kívánok!:)
2008. okt. 25. 16:58
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
én vasárnap éjjel mentem be a kórházba, elment a magzatvíz. Sehol semmi fájás. Hétfőn reggeltől estig kaptam az oxitocint, szintén semmi. Kedden reggel újra bekötötték, akkor végre elkezdődött, de már úgy vártam, hogy fájjon mint a szentlelket. Aztán nekifogott. Onnan számítva három óra alatt meglett a baba. Végig kétperces fájásaim voltak, és hánytam is az oxi miatt. Mivel sokat voltam bent, végignéztem hét vajúdást, mindenféle volt. 12 óra oxi nélkül, 1 óra stb. mindenki megdolgozik a babájáért, fel a fejjel. Ha császároltak volna, félig belehaltam volna lelkileg, annyira akartam szülni.
2008. okt. 25. 20:19
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Én múlt vasárnap kezdtem el érezni 8 perces fájásokat, ezek pár órán belül 6-4 percesre sűrűsödtek, s mikor 40 sec-esek lettek, bementünk a kórházba. A szülésznő mondta, hogy 3-4 ujjnyira tágultam, majd kaptam egy méhszájlazító szurit. Ez volt éjjel 2-kor. Fél 4-kor kaptam oxytocin infúziót, amitől a fájások 2 percesek lettek és pokolian fájtak, de lehet, hogy azért éreztem így, mert egy fájás után nem tudtam kipihenni magam. Fél 5-kor a kezemben volt a gyönyörű pici babám, akinek végig tökéletes volt közben a szívhangja. Amúgy a tolófájások sokkal jobban megviseltek, mint az ixytocin által turbózott fájások. DE: Bármikor újra átélném ezt a csodát,amit a szülés jelent. Néha rámjön a sírás, hogy még egyszer újra akarom csinálni. Fura, de így van. :-)
2008. okt. 26. 10:31
 7/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem is indították. Először burokrepesztés, de semmi eredménye nem volt. Utána 5 óráig kaptam oxit tizenkettesen (feljebb nem lehetett a magas vérnyomásom miatt) erre se semmi, a végén császár lett belőle. Remélem neked hatni fog.

2008. okt. 31. 13:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!