Volt olyan, aki nem volt otthon amikor elfolyt a magzatvíz?
Figyelt kérdés
Mostanában nem igen vagyok otthon a karácsony miatt főleg , és elgondolkodtam ,hogy reagálnék ha a város közepén mondjuk elfolyna a m.víz:)Vagy éppen a karácsonyi ebéden elkezdődnek a fájások:))persze ennek kicsi az esélye , de talán van köztetek ilyen történet:D 38 hetes kiváncsi kismama:)2017. dec. 23. 08:51
11/17 anonim válasza:
Nekem kórház előtt ment el, és bizony úgy mint a filmekben, durr és ömlött, elöntötte a kórház ajtaja előtti részt épp, pedig nadrág volt rajtam, de nem bírta felfogni, a cipőm placcsogott ahogy mentünk fel a lépcsőkön, szóval van ilyen is, nem csak lassan csordogálós.
13/17 anonim válasza:
6-os vagyok. 4200 g és 60 cm volt a babám. Úgyhogy az sem igaz, hogy mennyi víz fér ki mellette. Ez mindenkinél más, pont úgy, mint ahogy nincs egyforma terhesség sem.
14/17 anonim válasza:
Nem a baba nagyságától függ,hanem a fekvésétől. Hogy pontosan illeszkedik-e,vagy van egy kis hézag :)
15/17 anonim válasza:
Pont a 38. hetet toltottem, amikor egy nagy pukkanassal elfolyt a magzatviz. Na nekem nem csordogalt, hanem omlott...
16/17 anonim válasza:
Engem is elöntött,nem volt semmiféle csordogálás,ha éppen nem otthon vagyok nagyon szégyelltem volna magam :D az este kivételesen otthon voltunk,egyébként mivel nyár volt estére hagytuk a bevásárlást,séta,barátokhoz elmentünk stb.Még a lányainkat is pont aznap hívták meg egy ott alvos buliba :) miután elfolyt a viz egy óra múlva babáztam,szóval ha nem vagyok otthon jo esellyel szülök meg a kocsiban :D
17/17 A kérdező kommentje:
Ha valaki olvassa leírom , hogy lett végül:D bizony elfolyt a magzatvíz rendesen, nem csak csordogált egy óriás tócsa lett alattam ! Már kórházban voltam 41.hetet kezdtük és hajnalban felkeltem "pisilni" hát meglepődtem amikor felálltam és placcs :D de új volt az is(nem tudtam ),hogy ez " nem áll el" mert újra termelődik és utána még órákig folyt !!elhasználtam vagy 3 csomag betétet ( utána még 23 óra telt el mire megszületett a babócám)
2019. ápr. 5. 20:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!