Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Kinek menyire fájt a szüllés?...

Kinek menyire fájt a szüllés? Nagyon parázok 38hkm

Figyelt kérdés

2017. dec. 7. 16:59
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
63%

Durva menstruáció szorozva öttel.

Ha annyira borzalmas lenne, senkinek se lenne második gyermeke. :)

2017. dec. 7. 17:08
 2/17 anonim ***** válasza:
100%

Ezen kár előre parázni.

Mindenki másképp éli meg a fájdalmat.

Nekem akkor abban a pillanatban nagyon fájt de így 1 év után vissza gondolva kibirható volt.

2017. dec. 7. 17:09
 3/17 Tubarózsa ***** válasza:
100%

Szia!

Utólag vissza gondolva nem volt vészes. Fájt persze, nagyon-nagyon erős menses görcshöz hasonlitott, amikor jöttek a fájások akor sírtam, hogy nagyon fáj nem bírom. De abban a pillanatban ahogy megszületett "elmúlt" a fájdalom. Szerencsém volt gyors szülésem volt, tokkal-vonoval kb 4óra volt. Megjegyzem én is féltem, sőt rettegtem a szüléstől. De felesleges volt. Most 3honapos a fiam, úgyhogy még friss az élmény. Gondolkozz pozitívan :)

Könnyű szülést! :)

Üdv 27N

2017. dec. 7. 17:12
 4/17 anonim ***** válasza:
95%
Nem ijesztgetni akarlak, de borzasztóan fog fájni. Ez tény.
2017. dec. 7. 17:38
 5/17 anonim ***** válasza:
100%

1. szülésnél kaptam epidurált, addig baromira fájt, de onnantól egyáltalán nem, csak a nyomásingert éreztem

2. szülésnél nem volt idő epidurálra, fájdalomcsillapítás nélkül szültem, jobban fájt az elsőnél is, de sokkal gyorsabb volt a vége és a kitolás

Pár nap múlva azt mondtam, bármikor újracsinálnám :) Pedig a szurit sem bírom, sőt, a darázscsípéstől is félek.

2017. dec. 7. 17:38
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Maga a konkrét szülés nem fájt! Nem érezte fájdalmat miközben kicsusszant! A vajúdás viszont nagyon fájt! A legrosszabb igazából szerintem akkor volt amikor még nem nyomhattam! Egyszerre fájt, éreztem, hogy menten bekakilok, feszít.. Nekem ez a rész volt benne a legrosszabb!
2017. dec. 7. 18:03
 7/17 anonim ***** válasza:
100%

A vajudas faj a szules nem! Olvasd el a:Szules ahol en iranyitok cimu konyvet, a legzogyakorlatok segitenek csokkenteni a fajdalmat

A lenyeg h amikor jon a fajas lazulj el benne(borzasztoan nehez tudom)ne gorcsosen osszekuporodj. Gondolj arra mjnden fajasnal hogy kozelebb vagy a babadhoz!

Ja es kerheted hogy ne kapj oxitocint(ez fajaserosito) igy kevesbe fajdalmas lesz. De igen bagyon fajdalmas igy is. De barmikor atelnem ujra annyira elkepeszto erzes eletet adni!

2017. dec. 7. 18:24
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Hát, ezt én mondjuk cáfolnám, hogy a kitolás már nem fáj, csak a vajúdás. Szerintem mind a kettő rossz. A kitolás annyival jobb, hogy egyrészt ott már látszik a vége, számíthatsz rá, hogy nemsokára túl leszel rajta, míg a vajúdás nem hogy órákig, de akár fél napig, vagy napokig is eltarthat még, és fogalmad sincs, meddig kell bírnod. Illetve másrészt annyiban, hogy a kitolásnál már tudsz tevőlegesen segíteni, míg a vajúdásnál lényegében tehetetlenségre vagy kárhoztatva végig. Viszont a fájások szerintem nem enyhébbek a kitolásnál sem, mint vajúdás közben. Plusz akkor már lent is fáj folyamatosan, ahogy a baba elindul, és feszít szét még jobban, nemcsak az összehúzódásokat érzed.
2017. dec. 7. 18:53
 9/17 anonim ***** válasza:
74%

Rohadtul.

Nem ájultam el, de képszakadás volt. A Férjem mesélte el Utólag, mi hogy történt pontosan.

Viszont az igaz, hogy ahogy kint van a baba, minden fájdalom megszűnik. A köldökzsinór vágást már én fotóztam...

Az igaz, hogy azért parázunk előtte, mert nem tudjuk mi lesz, csak annyit hogy brutálisan fáj.

Ne aggódj, túl fogod élni. És tudod, ami nem öl meg...

2017. dec. 7. 21:21
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
Tervezett gyerek volt, de eljött az a pillanat, amikor azt mondtam, hogy haza akarok menni! Nem babával, nem terhesen, hanem úgy, mintha 1 évvek azelőtt lettünk volna... De túléltem 😮😅
2017. dec. 7. 21:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!