Egy fiatal apa vagyok 10 hónapos fiunk van szüllés ellőt aktiv volt a sexuális élletünk terheség közben is de mióta meg szült a párom 2 kezemen meg tudom számolni az eseteket volt valaki igy?
Én is ismerek ilyen párt, ahol a nő szülés után, mintha elvágták volna az addigi életét, nem igényelte a szexet, csak "hagyta magát" havonta 1-2 alkalommal nagy nehezen.
Azóta a gyerek 6 éves és a pár éppen válni készül.
Csoda, hogy a pasi ennyi ideig türelemmel volt.
Szoptat még? Visszaállt már a ciklusa? Nem fájdalmas számára a szex? Szülés közben nem érte valami maradandóbb testi és/vagy lelki trauma, ami fájdalmas vagy csak szégyelli? Sok nőnek megváltozik a hormonháztartása, ami a libidó csökkenését, szárazságot okoz. Ha ezekből valamelyik az oka, de szeret szerelemmel és te is őt, akkor bizony marad a türelem és a kompromisszumos "kézzel-lábbal" megoldások.
Először töltsetek több időt kettesben - mindenki mesélje el a napját, randizzatok, beszélgessetek kezdetnek mindenféle "kötelező" rástartolás nélkül. Plusz a nőknek nagy erogén zónájuk, ha igyekszel haza, segítesz a háztartásban és keveset veszekedtek arról, kinek a feladata a gyermeknevelés és az mit csinál rosszul.
"Plusz a nőknek nagy erogén zónájuk, ha igyekszel haza, segítesz a háztartásban és keveset veszekedtek arról, kinek a feladata a gyermeknevelés és az mit csinál rosszul."
Ez a mondat egyszerűen zseniális, mert piszkosul igaz:-)
A kérdezőnek azt tudnám tanácsolni, amit a többiek is. Kicsit tehermentesíteni, sokat beszélgetni vele, mégpedig őszintén a gondjaitokról is. Nem direktben rárepülni, hanem legyél vele gyengéd, éreztesd, hogy nem szexre, csak intimitásra, összebújásra vágysz. És persze tilos a veszekedés, ha még mindig nem akarja. Idővel helyrerázódnak a dolgok.
Viszont ha azt érzed, hogy stagnál, vagy rosszabbodik a helyzet, keressetek fel egy szexológust, megéri a ráfordítást, hiszen már nem csak magatok miatt kell megmentenetek a kapcsolatotokat, hanem a kisfiatok miatt is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!