Szüllés után 3 héttel a hüvelybemenetnél egy kis darab valami "lóg ki", másnál is volt ilyen, mi lehet ez?
Figyelt kérdés
2012. febr. 7. 08:56
1/7 anonim válasza:
Menj vissza a dokihoz lehet rosszul varrt össze. Nem lett aranyered? Bár mondjuk az egy lyukal arrébb lenne, nekem ott lógnak csúnyán a bőrdarabok.
3/7 A kérdező kommentje:
nem, pont nem a varrás oldalán van, és nem aranyér,mert az is van :) nem tudom mire gondoljak
2012. febr. 7. 09:37
4/7 anonim válasza:
Azt nevezik hüvelyfal süllyedésnek.
Olyan, h ha odanézel, ahol korábban luk volt, azt most eltakarja ez a valami nem?
Idővel valamit visszahúzódhat, de olyan már nem lesz, mint volt:(((
5/7 anonim válasza:
Hüvelyfal vagy méhsüllyedés:(:(
Üdv a klubban, soha nem lesz olyan,mint régen:(:(:(:(
6/7 A kérdező kommentje:
és ebből milyen hátrányom származik majd? kell vele valamit csinálni?
2012. febr. 7. 14:15
7/7 anonim válasza:
Nem valami kb. borsószemnagyságú (vagy kisebb) dudorra gondolsz?
Mert nekem van pár ilyen. Gáthoz köze sincs. Még én sem tudom mi ez, de azonkívül, hogy ott van, semmi panaszt nem okoz. 2 hónap múlva megyek egyébként is nőgyógyászhoz. Számomra akkor majd kiderül, hogy mi ez.
5,5 hónapja szültem. A doki sem említett semmit kontrollon, bár nem tudom akkor ott volt-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!