Miért és hogyan zajlik egy indított szülés? Tobbi lent!
Nekem azért indították, mert elértem azt, hogy már gyógyszerrel sem tudták kordában tartani a vérnyomásomat.
5:30kor battyogtam be a szülőszobára, ahol megkaptam a bentést
6:30 körül jött a doki, bekötötte az oxitocint és onnan csak megfigyeltek.
10:00körül jött a másik doki és mivel nem mopzdultunk semerre, burkot repesztett
11:00 körül jöttek a tolófájások
13:00 körül jött az anesztézia :/
arra azért készülj, hogy indított szülésnél nagyobb az esély arra, hogy császárral végződik, mintha magától indulna.
Szia!
39+1 naposan indították cukor miatt.
9:15-kor kaptam zselét - azt mondta a doki, hogy lehet első nem használ, akkor 3 óra múlva újabb adag, lehet csak este lesz baba -utána nst, 10:20 körül fájások, gyorsan lett belőlük 2 perces. 12:30 után szülőszoba, burokrepesztés. Utána olyan gyorsan jött ki lányom, hogy a szülésznő kapta el a fejét. 13:25-kor megszületett.
Többféle szülésindítás is létezik. Lehet tagito zselével, oxival vagy burokrepesztessel is. Az orvos dönti el melyiket választja. A szülésznőm szerint jobban faj a burokrepesztéses, hát nekem az volt simán kibírható.
Legzestechnikara figyelj és akkor nem lesz veszes. Konnyu szulest!
Nekem a kiírt napon indították terhességi diabétesz miatt.
Bementem, papírmunka, beöntés, wc, zuhany, felrakták az nst-t és bekötötték az oxitocint, 1 óra múlva burkot repesztettek, 2,5 óra múlva megszületett a fiam.
A babának bármikor lehet baja, ezen felesleges aggódni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!