Vízben szülésnél engednétek, hogy a családotok többi tagja is ott legyen veletek a vízben, együtt éljétek át ezt az élményt?
Szerintem ez egy természetes dolog és a család összetartását, az új családtag és az anya felé való együttérzést mutatja.
Fúúújjj, ez gusztustalan! Semmi esetre sincs ott gyereknek keresnivalója!
És kitoláskor az anya belekakil a vízbe, ami gondolom, természetes, hüvelyi szülésnél jön minden, a gyerekek pedig a kakik-pisis, véres, magzatmázas, szutykos vízben áztatják magukaz. Biztosan a méhlepényt is együtt csemegézgetik. Áááááá!😵
Ma mar annyira túlzásba visznek mindent....ez a kep undorító!!!!!!
Persze a szülés természetes de ugyan úgy ahogy apuka eldöntheti hogy szeretne e bent lenni,a gyereknek is vannak jogai!!!es o meg nem is tudja miről van szo....
Gusztustalan,gobdolom még a másik ketto gyereket is szoptatja....
Ritka undorító ez a kép!
Én túl finnyás vagyok, úgyhogy semmi pénzért nem szültem volna vízben, de a szülőszobába sem engedtem volna be senkit a páromon kívül...
Sosem élménynek éltem meg ,tehát nem.
A szules nem elmeny, amikor megszuletik na az mar az ( lelehet pontozni de tenyleg..)
De ez nem egy nyaralas vagy allatkert h elhivd magddal oket
Fúj, mindjárt hányok!
A szülès a nőn kívül csak a gyereket megcsináló fèrfira tartozik. De mèg ő sem biztos, hogy bírja gyomorral! Az eü.szemèlyzet megint csak más kategória!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!