Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Vízben szülésnél engednétek,...

Vízben szülésnél engednétek, hogy a családotok többi tagja is ott legyen veletek a vízben, együtt éljétek át ezt az élményt?

Figyelt kérdés

[link]

Szerintem ez egy természetes dolog és a család összetartását, az új családtag és az anya felé való együttérzést mutatja.

2017. dec. 4. 21:19
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
87%
Nézd. A nagyobb fiam már attól halálra volt rémülve hogy ott volt amikor elfolyt a magzatvizem, és görnyedeztem a fájások miatt. Nem gondolom hogy rá tartozott volna hogy ott nyögök meg kínlódok, meg kipréselek alul egy babát, . Ez a boldog pancsikolás a véres, dzsuvás vízben néhány méhlepény darabbal a hátérben pedig egyenesen beteg.
2017. dec. 4. 21:57
 12/26 anonim ***** válasza:
86%

Fúúújjj, ez gusztustalan! Semmi esetre sincs ott gyereknek keresnivalója!

És kitoláskor az anya belekakil a vízbe, ami gondolom, természetes, hüvelyi szülésnél jön minden, a gyerekek pedig a kakik-pisis, véres, magzatmázas, szutykos vízben áztatják magukaz. Biztosan a méhlepényt is együtt csemegézgetik. Áááááá!😵

2017. dec. 4. 22:03
 13/26 anonim ***** válasza:
85%

Ma mar annyira túlzásba visznek mindent....ez a kep undorító!!!!!!

Persze a szülés természetes de ugyan úgy ahogy apuka eldöntheti hogy szeretne e bent lenni,a gyereknek is vannak jogai!!!es o meg nem is tudja miről van szo....

Gusztustalan,gobdolom még a másik ketto gyereket is szoptatja....

2017. dec. 4. 22:12
 14/26 anonim ***** válasza:
89%

Ritka undorító ez a kép!

Én túl finnyás vagyok, úgyhogy semmi pénzért nem szültem volna vízben, de a szülőszobába sem engedtem volna be senkit a páromon kívül...

2017. dec. 4. 22:16
 15/26 anonim ***** válasza:
87%
Ez beteg. Elborult fanatikus, nem normalis csalad....kb. a gyermekeit veszelyezteti, nem fizikalisan hanem mentalisan. Ott ulnek az anyjuk vereben, hat gratulalok. Majd felnottkent egyik pszichologusnal kot ki, masik szociopata lesz vagy perverz.
2017. dec. 4. 22:26
 16/26 anonim ***** válasza:
83%
Szerintem a nagymamát meg a szomszédot, meg a kutyát is bele kellett volna ültetni, ebben így most mi a pláne?
2017. dec. 4. 22:27
 17/26 anonim ***** válasza:
74%

Sosem élménynek éltem meg ,tehát nem.

A szules nem elmeny, amikor megszuletik na az mar az ( lelehet pontozni de tenyleg..)

De ez nem egy nyaralas vagy allatkert h elhivd magddal oket

2017. dec. 4. 23:32
 18/26 anonim ***** válasza:
79%

Fúj, mindjárt hányok!

A szülès a nőn kívül csak a gyereket megcsináló fèrfira tartozik. De mèg ő sem biztos, hogy bírja gyomorral! Az eü.szemèlyzet megint csak más kategória!

2017. dec. 5. 06:31
 19/26 anonim ***** válasza:
48%
Vannak olyan szulestortenetek, nem is egy ilyet olvastam, ahol a nagyobb testver ott akart lenni, es orult is neki, ha megengedtek. De ilyet, hogy egyutt ulnek a szulokadban meg nem lattam..
2017. dec. 5. 07:12
 20/26 anonim ***** válasza:
76%
Ez egyszerűen undorító.
2017. dec. 5. 10:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!