Valóban program császárral szülhetett Szabó Zsófi?
Figyelt kérdés
Barátnőm szerint a képen egész szép állapotú a haja. Mindketten csatakosra izzadtuk a fejünket természetes szulesnel.
Már tényleg úgy tűnik, hogy egy celeb sem hajlandó természetesen szülni..
2017. dec. 4. 20:43
41/47 anonim válasza:
Fúha, mert aztán akkora dicsőség természetesen szülni. :D Ekkora marhaságot még életemben nem hallottam, kedves kérdező. Esetleg szobrot ne csináltassunk a p*nádnak, mert kijött rajta egy baba?
42/47 A kérdező kommentje:
Nyugodtan csináltass szobrot, hős volt, hogy kibirtuk :))
2017. dec. 7. 20:35
43/47 anonim válasza:
Szép is mikor vlaki arra a legbüszkébb az életében hogy kitolt egy gyereket :D
Élménydús, gazdag, tartalmas életed lehet kérdező...:D Részvétünk.
44/47 A kérdező kommentje:
Köszönöm :) más is büszke rá, lásd palya bea, mégis van teljesítmény mögötte ;)
2017. dec. 7. 22:33
45/47 anonim válasza:
Te valami csleb mániás vagy? :D
46/47 anonim válasza:
Szerintem meg a “kedves” valaszadók is nezzenek magukba, akik ilyen pocskondiazva írnak! Miért ne lehetne buszke valaki arra, hogy megszenvedett a gyerekéért?? Igenis nagy dolog és nagyon fajdalmas! És a legcsodalatosabb dolog! Kérdező! Szerintem hagyd rajuk! Nem tudnak normalisan beszelni sem, mint lathatjuk... pedig lelett irva, hogy ha indokolt a csaszar akkor nyilvan ertheto! Csak azzal nem ertunk egyet, akik kenyelmi szempontbol dontenek igy.
47/47 anonim válasza:
Az élet nagy kérdései. Te ősanya. Ennyire ráérsz 3 gyerek mellett, hogy ez a legnagyobb gondod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!