Valóban program császárral szülhetett Szabó Zsófi?
Barátnőm szerint a képen egész szép állapotú a haja. Mindketten csatakosra izzadtuk a fejünket természetes szulesnel.
Már tényleg úgy tűnik, hogy egy celeb sem hajlandó természetesen szülni..
Most nem mindegy ki ő? :D Celeb vagy közszereplő, lényeg hogy egy olyan személy, akinek sokan követik az oldalát.
Így ha már feltesz képet, akkor evidens hogy azon néz ki valahogy. Bár jóérzésű ember amúgy sem köldökzsinórra pózol....ha már kép.
Ritka undorító egy stílusod van kérdező. Majd meghalsz az irigységtől, mert ő sokkal szebb, mint te, igaz?
Talán a szánalmas életedet kéne rendbe hozni, nem pedig egy olyan dolgon csámcsogni, amihez az égvilágon semmi közöd.
már napokkal előre cikkeztek, hogy hétfőn fog megszületni a babája, számomra az az undorító, ha valaki kényelmi úrinősködést csinál a szülésből
igen, én vállaltam a nőiségemet, megszültem mind a 3 gyerekem (egyre könnyebbek voltak a szülések), a hajamat meg belövöm, amikor akarom, ennyi.
Kérdező ha nem lennél irigy sem frusztrált, akkor nem éreznél rá semmiféle késztetést hogy itt bizonygasd, hogy te mekkora nagy nő vagy, és milyen sziper szuper voltál mikor megszülted HÜVELYI ÚTON a 3 gyereked.
Gondolom ez az össz érdemed az egész életedben, mi? :) Hogy kitoltál 3 gyereket.
Elvégre ha nem így lenne, nem született volna meg ez a kérdés sem, hisz pont hidegen hagyna Szabó Zsófi szülése, meg a haja, meg úgy mindene.
Mondtam, csak meg ne pukkadj az irigységtől :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!