Valóban program császárral szülhetett Szabó Zsófi?
Barátnőm szerint a képen egész szép állapotú a haja. Mindketten csatakosra izzadtuk a fejünket természetes szulesnel.
Már tényleg úgy tűnik, hogy egy celeb sem hajlandó természetesen szülni..
Nem is tudtam, hogy megszült. De a kedvedért rákerestem.
Te arra a képre gondolsz, amit az instára rakott? És arról azt hiszed, hogy szülés után 5 perccel készült???
Zsófi csak makulátlan képet enged magáról a netre.
Teljesen mindegy hogy szült, mosogatórongynak kellene kinéznie, hogy te azt hidd hüvelyi úton szült???
1. Nem mindegy hogy szült?
2. Miért fáj, hogy szülés után "összekapta" magát, és úgy fotózkodott?
3. Hüvelyi úton szültem 2 óra alatt. Nem izzadtam le, és néhány óra múlva tök rendben voltam...
Összességében nagyon vicces a hajából következtetni arra, hogy szült.
Hát nagyon kíváncsi leszek, mert biztos kiderul, hogy alakult nála.
Osszekapta magát, persze.. :))
Közszereplő nem fog olyan képet kirakni, mint egy "normál" ember, értsd, hogy még a köldökzsíron lóg a gyerek (mert én láttam ilyet facen), meg hogy anyuka egy rakat kakáknak néz ki.
Modnjuk jóérzésű ember is, kb olyan képet rak ki, mint amilyet ő tett.
"Osszekapta magát, persze.. :))"
Istenem, meg ne pukkadj már az irigységtől...Hű de utálom az ilyen embereket.
Most neked igazából mi fáj? Miért vált ki belőled bármilyen dühöt egy kismama, és a babája? Mert nem mosogatórongynak néz ki egy képen?
Igazán jó lelkivilágod lehet, gratulálok.
"Osszekapta magát, persze.. :))"
Számodra elképzelhetetlen, hogy valakinek hüvelyi úton könnyű szülése van?
Neked csak az a szülő anya, aki a végén úgy néz ki, mint akin átment egy tehervonat???
Mint írtam, én is 2 óra alatt megszültem, és ha azzal foglalkoztam volna, hogy kell egy fotó a netre, simán tudtam volna én is hasonló képet csinálni szülés után 1-2 órával.
De hogy ez neked miért fáj? Mert szerinted nem szenvedett annyit mint te? És ezért lenézed???
Bezzeg ha kirakta volna a csutakos gyereket, meg a köldökzsinórt, akkor az jönne, hogy milyen undorító, ilyet hogy lehet?! :D
Senkinek semmi köze hozzá, hogy szült, ő dolga és kész. HA császár, ha természetes.
14.kiigazítanálak
Szabó Zsófi fènyèvekre van attól, hogy közszereplő legyen... Csak egy celeb.
"megelőző egy éven belül fontos közfeladatot látott el.
(2) Az (1) bekezdés alkalmazásában fontos közfeladatot ellátó személy:
a) az államfő, a kormányfő, a miniszter, a miniszterhelyettes, az államtitkár, Magyarországon az államfő, a miniszterelnök, a miniszter és az államtitkár,
b) az országgyűlési képviselő vagy a hasonló jogalkotó szerv tagja, Magyarországon az országgyűlési képviselő és a nemzetiségi szószóló,
c) a politikai párt irányító szervének tagja, Magyarországon a politikai párt vezető testületének tagja és tisztségviselője,
d) a legfelsőbb bíróság, az alkotmánybíróság és olyan magas rangú bírói testület tagja, amelynek a döntései ellen fellebbezésnek helye nincs, Magyarországon az Alkotmánybíróság, az ítélőtábla és a Kúria tagja,
e) a számvevőszék és a központi bank igazgatósági tagja, Magyarországon a Állami Számvevőszék elnöke és alelnöke, a Monetáris Tanács és a Pénzügyi Stabilitási Tanács tagja,
f) a nagykövet, az ügyvivő és a fegyveres erők magas rangú tisztviselője, Magyarországon a rendvédelmi feladatokat ellátó szerv központi szervének vezetője és annak helyettese, valamint a Honvéd Vezérkar főnöke és a Honvéd Vezérkar főnökének helyettesei,
g) többségi állami tulajdonú vállalatok igazgatási, irányító vagy felügyelő testületének tagja, Magyarországon a többségi állami tulajdonú vállalkozás ügyvezetője, irányítási vagy felügyeleti jogkörrel rendelkező vezető testületének tagja,
h) nemzetközi szervezet vezetője, vezető helyettese, vezető testületének tagja."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!