Valóban program császárral szülhetett Szabó Zsófi?
Figyelt kérdés
Barátnőm szerint a képen egész szép állapotú a haja. Mindketten csatakosra izzadtuk a fejünket természetes szulesnel.
Már tényleg úgy tűnik, hogy egy celeb sem hajlandó természetesen szülni..
2017. dec. 4. 20:43
31/47 anonim válasza:
Ezt tőle kell megkérdezni. Itt senki sem volt ott, egy fotó alapján meg nem lehet megállapítani.
32/47 anonim válasza:
Ugyan mièrt háborít tèged ennyire fel egy tök idegen nő szülèse??
Mègse volt akkor annyira kafa a "megèlem a nőiessègemet" szülèsed, ha tèged felbsz a császàros szülès!
Talán te nem választhattál ès ez idegesít?
33/47 anonim válasza:
Én sem választhattam, természetes úton szültem, mégsem érzem magam ettől felsőbbrendűnek..
34/47 anonim válasza:
A kérdező csak egyszerűen csak írigy. Vagy arra, hogy az ő szülés után teljesen tönkrement odalent, és már nem kell senkinek, vagy arra hogy Szabó Zsófi jól néz ki, ő meg egy elhízott mázsás hízó, nem lehet tudni, de undorító.
36/47 A kérdező kommentje:
Igen borzasztó irity és rosszmaju vagyok na :):) remelem most már nyugi van :)))
2017. dec. 5. 22:34
37/47 anonim válasza:
Szerintem programozott csaszarral szult. Ès nem hiszem, hogy azert , mert indokolt volt. Nyilvan ha indokolt a csaszar akkor teljesen ertheto a dolog. De èn sem èrtek egyet azzal, hogy kènyelmi szempontbol bemegy egy kituzott idopontban valaki ès kiveszik a babat a pocakjabol csak ugy. Ezek a celebek mindegyik igy szul, mert felnek a vajudastol, fajdalomtol, meg attol is szerintem, hogy “tonkremennek” ott lent. Mindenki eldontheti, hogyan szul persze. De èn ugy gondolom, hogy nem veletlenul a huvelyi szulest nevezik termeszetes szulesnek. Ès szerintem ezt jò àtèlni egy nönek. Ès le a kalappal azok a nök elott akik vajudnak ès oriasi fajdalom aran eletet adnak gyermekuknek.
38/47 anonim válasza:
Komkolyan ez a legnagyobb problémád? Basszus te rohadtul unatkozol...gondolom nincs gyereked.....menj takarítani inkább....nem rohadtul mindegy ki hogy néz ki szülés után?
39/47 A kérdező kommentje:
37és véleményevel teljesen egyetértek! Úgy tűnik az itt kommentelok nem így gondolkodnak.. Sok a frusztralt csaszaros, aki nem tud örülni a természetesen szült örömének.
2017. dec. 6. 20:36
40/47 anonim válasza:
Miért lenne egy császáros frusztrált te szerencsétlen?!
Itt egy valaki frusztrált, az te vagy.
Kiegyensúlyozott édesanya sok mindennel foglalkozik, de azzal hogy ki hogy szült, azzal pont nem. Ellentétben veled. Inkább ezen gondolkozz el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!