Lehet, hogy nemsokára szülök? Többi lent.
Figyelt kérdés
Pisilés után véres folyásom van. Minden alkalommal több. Keményedik a hasam és enyhén görcsöl is, mint amikor menstruálok. Mennyi időm van még? 38 hetesek vagyunk. Köszi!2010. jún. 1. 17:17
1/15 anonim válasza:
A véres folyás lehet a nyákdugód is, ha még nem ment el. Senki nem tudhatja, mennyi időd van hátra, lehet hogy hetek, de lehet hogy a napokban meg lesz a pici.
Könnyű szülést :)
25+5 hetes kismama
2/15 anonim válasza:
Véres folyással én nem itt irogatnék, hanem hivogatnám az orvost.
Ezzel ne várjál!
3/15 anonim válasza:
Véres folyásom nekem szülés elött 8 órával jelentkezett,nem biztos hogy a nyákdugó!Hívd fel az orvosodat vagy ha nincs akkor a kórházi orvost!:)
4/15 anonim válasza:
Ez tágulásos vérzés, ami a szülés beindulását jelzi.
Lassan készülődj, ha esetleg erősödne a vérzés, (piros, bő)rögtön kórház,mert lepényleválás lehet
5/15 anonim válasza:
nekem is így kezdődött a 2. szülésem, 1 órára rá megszültem :)
mindkét terhességem 38.hét 2 napig tartott.
2 kisfiunk van :)
Jó szülést.
amúgy itt vagy még?
6/15 anonim válasza:
Nekem ez van 3 napja, és baba sehol. A doki szerint a vizsgálattól, meg mert kinyíltam 2 ujjnyira. De baba sehol...
40+2 km
7/15 anonim válasza:
Háát, már nem sok van hátra, figyeld a vérzést, ha bő azonnal korház, addig nincs gond.
9/15 anonim válasza:
Nekem a magzatvizem amikor elkezdett szivárogni, akkor jött olyan véres cucc.... Lehet, hogy már a szülőszobán vagy vagy megszültél?
10/15 A kérdező kommentje:
Nem tudom, hogy megkapjátok-e ezt az üzenetet, de azért írok... Hátha. Ahogy visszaolvasgattam a kérdéseimet, akkor láttam, hogy milyen sokan írtatok és érdeklődtetek. Köszönöm! Szóval tényleg tágulásos vérzés volt.:) Úgyhogy aznap este be is mentünk a kórházba és másnap hajnalra meg is született a kisfiúnk, Kende.:) Mégegyszer köszi az érdeklődést! Mindannyiótoknak minden jót kívánok! További szép babázást!
2010. okt. 27. 06:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!