Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Lehet, hogy nemsokára szülök?...

Lehet, hogy nemsokára szülök? Többi lent.

Figyelt kérdés
Pisilés után véres folyásom van. Minden alkalommal több. Keményedik a hasam és enyhén görcsöl is, mint amikor menstruálok. Mennyi időm van még? 38 hetesek vagyunk. Köszi!
2010. jún. 1. 17:17
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
27%

A véres folyás lehet a nyákdugód is, ha még nem ment el. Senki nem tudhatja, mennyi időd van hátra, lehet hogy hetek, de lehet hogy a napokban meg lesz a pici.

Könnyű szülést :)

25+5 hetes kismama

2010. jún. 1. 17:19
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

Véres folyással én nem itt irogatnék, hanem hivogatnám az orvost.

Ezzel ne várjál!

2010. jún. 1. 17:19
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Véres folyásom nekem szülés elött 8 órával jelentkezett,nem biztos hogy a nyákdugó!Hívd fel az orvosodat vagy ha nincs akkor a kórházi orvost!:)
2010. jún. 1. 17:23
 4/15 anonim ***** válasza:

Ez tágulásos vérzés, ami a szülés beindulását jelzi.

Lassan készülődj, ha esetleg erősödne a vérzés, (piros, bő)rögtön kórház,mert lepényleválás lehet

2010. jún. 1. 17:33
 5/15 anonim ***** válasza:

nekem is így kezdődött a 2. szülésem, 1 órára rá megszültem :)

mindkét terhességem 38.hét 2 napig tartott.

2 kisfiunk van :)

Jó szülést.

amúgy itt vagy még?

2010. jún. 1. 18:02
 6/15 anonim ***** válasza:

Nekem ez van 3 napja, és baba sehol. A doki szerint a vizsgálattól, meg mert kinyíltam 2 ujjnyira. De baba sehol...

40+2 km

2010. jún. 1. 19:01
 7/15 anonim ***** válasza:
Háát, már nem sok van hátra, figyeld a vérzést, ha bő azonnal korház, addig nincs gond.
2010. jún. 1. 20:54
 8/15 anonim ***** válasza:
Szia!Hogy vagy?:)
2010. jún. 2. 10:52
 9/15 anonim ***** válasza:
Nekem a magzatvizem amikor elkezdett szivárogni, akkor jött olyan véres cucc.... Lehet, hogy már a szülőszobán vagy vagy megszültél?
2010. jún. 2. 15:27
 10/15 A kérdező kommentje:
Nem tudom, hogy megkapjátok-e ezt az üzenetet, de azért írok... Hátha. Ahogy visszaolvasgattam a kérdéseimet, akkor láttam, hogy milyen sokan írtatok és érdeklődtetek. Köszönöm! Szóval tényleg tágulásos vérzés volt.:) Úgyhogy aznap este be is mentünk a kórházba és másnap hajnalra meg is született a kisfiúnk, Kende.:) Mégegyszer köszi az érdeklődést! Mindannyiótoknak minden jót kívánok! További szép babázást!
2010. okt. 27. 06:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!