Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » A tesó érkezése visszavetheti...

A tesó érkezése visszavetheti a szobatisztaság kérdését? Most próbálgatjuk, több-kevesebb sikerrel, de nemsokára szülök.

Figyelt kérdés
2010. júl. 26. 22:43
 1/7 anonim ***** válasza:
Nekem is csak napok vannak hátra, meg van egy félig szobatiszta kétévesem. Azt mondják, a legtöbb gyerek visszababásodik a kistesóval... Én ezt már most is érzem. Vannak napok, amikor teljesen balesetmentes minden, még az alvás is, máskor meg fél délelőtt alatt ötször pisil be... Mindegy, elkésve nincs, majd kialakul.
2010. júl. 26. 22:47
 2/7 anonim ***** válasza:

mond meg a gyerekednek hogy hamarosan jön a hugi vagy öcsi és hogy öööö mutasson neki példát hogy hogyan kell helyesen wc-ni

próbáld meg

2010. júl. 26. 22:52
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
visszavetheti, mert lelkileg terhelő a tesó érkezése. Semmi gond nincs ezzel, természetes dolog (még egy régóta szobatiszta gyerek is újra bepisilhet ilyenkor átmenetileg)
2010. júl. 26. 23:00
 4/7 anonim ***** válasza:
Nem feltétlenül, a kisebbik fiam az ikerhúgai születése után közvetlenül lett szobatiszta,nagyon gyorsan.Akkor volt 2 éves.
2010. júl. 27. 08:02
 5/7 anonim ***** válasza:

Én is ismerek olyan gyereket, aki akkor lett szobatiszta, amikor az anyuka szülés miatt bent volt a kórházban. De amint hazakerült a babával 2 hónapra újra pelust kért.

Az én lányom 2,5 volt, amikor az öcsi született. Sehogy sem álltunk a szobatisztasággal. 3 éves és 1 hónapos volt mire kialakult. Mindenki (védőnő, doki, család) szerint a kistesó vetette vissza a folyamatot. De én úgy gondolom, hogy anélkül is így alakult volna. Ő ilyen tipus.

2010. júl. 27. 09:03
 6/7 anonim ***** válasza:
Én ismerek olyat, hogy a nagy megint pelenkát és cumit kért amikor megszületett a tesó, de olyat is ahol azt mondta a 3 éves nagy(aki addig még napközben is pelenkás volt), hogy ő neki adja az öccsének a pelust és teljesen szobatiszta lett.
2010. júl. 28. 21:29
 7/7 anonim ***** válasza:
Nálunk így történt, a kisfiam majdnem szobatiszta volt, amikor a kishuga megszületett. Azonban ez csak átmeneti volt, amikor megértette, hogy ő már nagy és nem kell pelus, és vele többet foglalkoztunk a pelenkázás helyett, nagyon gyorsan szobatiszta lett. Általában azért esik vissza a nagyobb, mert addig csak övé volt a figyelem, most meg jött egy pici, és osztoznia kell. Ehhez nincs hozzászokva. Egyszer még az is előfordult, hogy a pici pólyájába kellett őt rakni, hogy lássa, hogy ő már nagy ehhez.
2010. aug. 2. 07:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!