A tesó érkezése visszavetheti a szobatisztaság kérdését? Most próbálgatjuk, több-kevesebb sikerrel, de nemsokára szülök.
Figyelt kérdés
2010. júl. 26. 22:43
1/7 anonim válasza:
Nekem is csak napok vannak hátra, meg van egy félig szobatiszta kétévesem. Azt mondják, a legtöbb gyerek visszababásodik a kistesóval... Én ezt már most is érzem. Vannak napok, amikor teljesen balesetmentes minden, még az alvás is, máskor meg fél délelőtt alatt ötször pisil be... Mindegy, elkésve nincs, majd kialakul.
2/7 anonim válasza:
mond meg a gyerekednek hogy hamarosan jön a hugi vagy öcsi és hogy öööö mutasson neki példát hogy hogyan kell helyesen wc-ni
próbáld meg
3/7 anonim válasza:
visszavetheti, mert lelkileg terhelő a tesó érkezése. Semmi gond nincs ezzel, természetes dolog (még egy régóta szobatiszta gyerek is újra bepisilhet ilyenkor átmenetileg)
4/7 anonim válasza:
Nem feltétlenül, a kisebbik fiam az ikerhúgai születése után közvetlenül lett szobatiszta,nagyon gyorsan.Akkor volt 2 éves.
5/7 anonim válasza:
Én is ismerek olyan gyereket, aki akkor lett szobatiszta, amikor az anyuka szülés miatt bent volt a kórházban. De amint hazakerült a babával 2 hónapra újra pelust kért.
Az én lányom 2,5 volt, amikor az öcsi született. Sehogy sem álltunk a szobatisztasággal. 3 éves és 1 hónapos volt mire kialakult. Mindenki (védőnő, doki, család) szerint a kistesó vetette vissza a folyamatot. De én úgy gondolom, hogy anélkül is így alakult volna. Ő ilyen tipus.
6/7 anonim válasza:
Én ismerek olyat, hogy a nagy megint pelenkát és cumit kért amikor megszületett a tesó, de olyat is ahol azt mondta a 3 éves nagy(aki addig még napközben is pelenkás volt), hogy ő neki adja az öccsének a pelust és teljesen szobatiszta lett.
7/7 anonim válasza:
Nálunk így történt, a kisfiam majdnem szobatiszta volt, amikor a kishuga megszületett. Azonban ez csak átmeneti volt, amikor megértette, hogy ő már nagy és nem kell pelus, és vele többet foglalkoztunk a pelenkázás helyett, nagyon gyorsan szobatiszta lett. Általában azért esik vissza a nagyobb, mert addig csak övé volt a figyelem, most meg jött egy pici, és osztoznia kell. Ehhez nincs hozzászokva. Egyszer még az is előfordult, hogy a pici pólyájába kellett őt rakni, hogy lássa, hogy ő már nagy ehhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!