Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Málnaleveltea szerintetek...

Málnaleveltea szerintetek hasznos?

Figyelt kérdés
Egy hete iszom es azota elmultak a josloim, elotte sokszor volt. Most nem tudom, hogy igyam vagy ne igyam. Tulhuzni sem szeretnem. Sőt jo lenne mar szulni . Ti ittátok? 38hetes kismama
2017. nov. 26. 17:50
 1/9 anonim ***** válasza:
Ittam, előírásnak megfelelően. De végül 40. hétre, majdnem 20 órás szüléssel szültem meg a fiam, lassú tágulás miatt.
2017. nov. 26. 18:15
 2/9 anonim ***** válasza:
Első babámmal ittam, 2 nappal a kiírt előtt szültem, 1 napos vajúdás volt. A másodikat első keményedéstől számolva 6 óra alatt megszültem 40+1 hétre, hát ez a többedik szülés előnye nem azért mert nem ittam a teát, na de az tuti, hogy nekem nem használt.
2017. nov. 26. 19:17
 3/9 anonim ***** válasza:
Ittam rendszeresen azt hiszem, a 37. hettol kezdve, 39+4-en indult hajnalban a vajudas rendszertelenekkel, delutan 6-tol indultak a rendszeresek, 39+5 kora reggel lett meg a fiam. Kemeny az utolso 7-8 ora volt, ebbol meg 3 ora birhato, utana nalam bezavart szerintem, hogy kertek, hogy menjek at a vajudobol a szuloszobara, azt hittek, mar jon mindjart a gyerek, de vegul meg tovabbi 5 ora volt. Baratnom nem itta, ha jol emlekszem, nala 3,5 ora alatt meglett a gyerek magzatvizelfolyastol, es az utolso 1,5 orara mondta, hogy kemeny volt.
2017. nov. 26. 19:31
 4/9 anonim ***** válasza:

Nem.

Ismerőseim mindegyikét császározták akik málnalevél teát fogyasztottak.

2017. nov. 26. 20:49
 5/9 anonim ***** válasza:
Fogalmam sincs, hogy a teától volt-e, de én 5 óra alatt megszültem a lányom, igaz indították, oxit kaptam, így utólag már soha nem derül ki, mi lett volna, ha nem iszom a teát, a biztonság kedvéért, most a 2. szülésem előtt is fogom inni, ártani nem árt :)
2017. nov. 26. 21:50
 6/9 anonim ***** válasza:
Én ittam 36 héttől rendszeresen. 20 órás vajúdás és majdnem császár lett a vége. Mondjuk attól, hogy nekem nem használt másnak jó lehet. Én a következőnél tuti nem fogom inni.
2017. nov. 29. 12:30
 7/9 anonim ***** válasza:
Nekem sem ért semmit.
2017. nov. 30. 13:25
 8/9 anonim válasza:
Ez megint egy baromság, hogy egy bokorról mindent eladjanak, ha leérett a gyümölcs. Nem vagyok egyáltalán gyógynövény ellenes,fogyasztom is őket, de van az a határ, amit már nem tudok elfogadni. Hasonló baromság szerintem a különböző csillagjegyekhez illő ásványok, féldrága és drágakövek. :-)
2019. szept. 4. 08:29
 9/9 A kérdező kommentje:
Nem tudom olvassa e valaki mèg, de 16 orat vajudtam. Eleg nehez szulesem volt, szoval kb felelsgesen ittam...
2019. szept. 29. 09:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!