Császáros anyukák! A kórházi csomagotokban mi volt az (alap dolgokon kívül), ami nagyon hasznos volt a császáros szülés után?
Nekem hozott párom kulacsot es abbol ittam, meg szivoszalat elso 2 nap nagyon jol jott h nem a nagy palackokbol kell inni megba fejem is fajt volna ha megemelem eleinte
Amugy mas nem ugrik be, csak a konnyu kaják.
Nálunk 12 óra kötelező megőrzés van császár után, addig nincs felkelés és nem javasolt a fej emelgetése. Aki nem tartotta be, iszonyatos fejfájással küzdött akár napokig is. Utána természetesen felkelés és mozgás.
3-as voltam
Szintén szívószál, mert nem emelhettem a fejem, nálunk ez viszont csak 6 óra volt, utána felállni is megpróbálhattam, de nem volt kötelező. Megpróbáltam, sikerült, de nagyon szédültem, úgyhogy visszafeküdtem, mondták, hogy sebaj, majd jönnek hajnalban, segítenek megint, akkor már talán jobb lesz. Délben műtöttek egyébként.
Amúgy a katéter nálunk pl. nem egy választható opció, a protokoll része, mindenki kap. Mivel mellkastól lefele érzéstelenítve vagy, nem is érzed az ingert, nem tudod szabályozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!