Milyen hasznos ételeket tudtok ajánlani szülés után?
Pár hónap múlva szülök. A kórházi napokra akarok felkészülni. Kinek mi vált be? Mi indította be a székletet? Az anyatejet?
Nem akarom, hogy a leendő nagymamák csak az édességekkel tömjenek.... azt hiszik ( különösen anyós) hogy ha vki kórházban van, akkor finomsággal kell látogatni...
Érdemes ráállni vmilyen vitamin készítményre?
Köszönöm a válaszokat?
Van egy rossz hírem: a szénhidrát (+ a töménytelen folyadékfogyasztás) a legjobb tejszaporító, nem pedig a fehérje...
A széklethez pedig a glicerinkúp.
Tejtermelésre nekünk a laktoherb tea, karamalz maláta ital. Rengeteg víz szülés után, plusz én amit vittem energia szelet és keksz plusz az ottani vacsi is kevés volt. Én egy lovat is meg tudtam volna enni meg egy kutat is ki ittam volna. Másnap mar nem de akkor nagyon kellett! Utána Sztem nem nem tudsz felkészülni m nekem pl elment az etvagyam. Mindenből csak egy kicsi ment le. Amit egyik nap kívántam 2ora múlva mar nem kellett....
Legyen nálad több dolog, gyumi édesség és főtt kaja. Szekletben segíthet a kávé, de a bogyok amiket adnak na az katasztrófa.... nálunk a babám két napig hasmarsos lett tőle.
Vitamin kell, érdemes szedni amit terhesség alatt szedtél, azokat szokták ajánlani.
Székletet a hashajtó indította be :) ezt adnak a kórházban.
Anyatejre szokták a komlósört, lactoherb teát.
És rendes kaja, amitől jól laksz, a kórházi koszt nem lesz nagy szám, de egy jó szendvicset ha hoznak az már nem lesz rossz :)
Sok folyadékot kell inni, ásványvíz, gyümölcslé ilyesmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!