Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mennyi idő alatt épültél fel...

Mennyi idő alatt épültél fel császármetszés után?

Figyelt kérdés
Hamarosan császármetszésem lesz. A kérdésen kívül szívesen fogadok tippeket, tanácsokat a minél hamarabbi felépülésért. Köszönöm!

2017. nov. 20. 15:09
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Mikor először felállítanak, utána mozogj minél többet! Én másnap délután már tök könnyen mentem.
2017. nov. 20. 15:12
 2/12 anonim ***** válasza:
1-2 nap, nem volt nehéz.
2017. nov. 20. 15:16
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Az első felàllàs nekem nagyon durva volt.Kb.mire mehettünk haza addigra élhető volt a dolog.Az első jól mondja,mozogj minél többet,bàrmennyire rossz.Annàl hamarabb javulsz.
2017. nov. 20. 15:16
 4/12 anonim ***** válasza:
1 nap.
2017. nov. 20. 15:21
 5/12 anonim ***** válasza:
93%

nekem szörnyű volt :D migrénem volt 5 napig úgyhogy én igazából 5 napot csak feküdtem. tehát nekem amikor már egyáltalán nem fájt az 4 hét volt!

a sok mozgás biztos segíteni fog :) én mondjuk még használtam szülés utáni bugyit ami nagyon kényelmes volt mert tartotta a maradék hasam :D ezáltal nem terhelte a sebemet(jó erről megoszlanak a vélemények,mármint a bugyi használatáról)

2017. nov. 20. 15:23
 6/12 anonim ***** válasza:
93%

2 hétig nagyon szörnyű volt :-(

Igaz minden nap jártam be a babámhoz tömegközlekedéssel, na meg fiatal se voltam (39)

2017. nov. 20. 15:26
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is kb 2-3 hét kellett. Sokáig nem tudtam egyedül felállni, pedig másnap már én is sokat erőltettem, kb negyed óra volt egy felkelés, mikor hazajöttünk a párom nem bírta nézni a szenvedésem, úgyhogy segített felállni, leülni, lefeküdni. Nagyon fájdalmas volt. A 6. napon szedték ki a varratokat, ezután sem volt jobb. Tényleg kellett az a 2-3 hét. Úgy gondolom ez elég szélsőséges eset, mert nekem is mindenki azt mondta akinek csaszaros szulese volt, hogy pár nap alatt rendbe jött.
2017. nov. 20. 16:03
 8/12 anonim válasza:

Az első felállás volt nehéz tényleg, de nekem hatalmas erőt adott a kislányunk és miatta ezt naponta végigcsinálnám. :)

Mikor már hazamentünk, semmi bajom nem volt, ugyanúgy mozogtam, keltem fel, mint a műtét előtt. Persze a sportokat még hanyagolom (nem vagyunk még túl a 6 heten), de nem érzem hátrányát annak, hogy császárom volt.

2017. nov. 20. 16:28
 9/12 anonim ***** válasza:
41%

Kulfoldon lakom, csaszar utan 18 oraval mar otthon voltunk, 36 oraval kint setaltam az udvaron.

Nem kell elhagyni magad, ez a titka. Ez egy 25 perces rutinmutet. Izmokat nem vagnak mint 30 eve. ( csak szetfeszitik )

Ami a legnehezebb volt, az elso pisiles. Ultem a wc- n es ereztem, hogy nagyon kell pisilnom, de nem jon. Ez kb 5-6 oraval a mutet utan volt.

Hu ez de rossz volt.

2017. nov. 20. 16:36
 10/12 anonim ***** válasza:

2-3 nap cudarabb, de varratszedés után látványos a javulás. Én mindkétszer egyedül vezettem és mentem a varatszedésre a 6. napon.

Műtét után fekvéskor ne emeld meg a fejed, akkor elkerülheted a pokoli fejfájást. Az első talpraállás az kegyetlen, de utána már nem tragikus. Varratszedésig a röhögés és a tüsszentés kerülendő:)

Minden jót nektek!

2017. nov. 20. 18:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!