Császáros méhseb szétnyílhat nem terhes állapotban is?
Orvosom meselte,hogy 2.gyerekkel terhes kismamaja,a csaszar elotti ejjel erzett egy hatalmas rugast,majd rettento fajdalmat es elkezdett belole omleni a ver.mire a mento kiert,a baba meghalt.kikerult a hasuregbe.anyukat eppen csak meg tudtak menteni.ahogy beert vele a mento egybol rohantak a muttobe es mindenfele percekig tarto bemosakodas nelkul,dupla kesztyut huzva vagtak fel,mikozben altattak el,hogy az anyuka ne haljon meg.
Ki kellett venni a mehet is szegenynek.
En 3 csaszaron vagyok tul.a 3.nal mar nekem is nagyon necces volt a dolog.eppencsak tartotta magat a hegem.szerencse,hogy 38+2 naposan mutottek.nem sokaig birta volna.
Szoval igen,szules elott is szetnyilhat.es nagyon veszelyes.
Ahhh,most olvastam ujra a kerdest.
Nem,terhesseg nelkul rettento elenyeszo az eselye annak,hogy szetnyilik a heg.talan nagyon magyon megerolteto hasi edzesnel,de sztem meg akkor sem.
A hegszetvalas akkor eselyes ha terhes az ember,es ahogy no a mehe,vekonyodik a heg,feszul.
Este láttam a kérdésedet, de már nem akartam válaszolni. Ma voltam 9-re a dokim magánrendelését és rákérdeztem erre a horrorra, amit az előző hozzászóló írt, és azt mondja, EZ MŰHIBA, normál esetben kizárt, hogy jól elvarrt, a szakma szabályainak megfelelő sebszél illesztés és varrás mellett ilyesmi előforduljon. Szerinte az a doki, aki a korábbi operációt végezte, búcsúzhat a praxisától, ha bepereli ez a család. :( Egy császáros hegnek, ha megfelelően őösszevarrják - akár 3 hónappal a szülés után terhes is lehet az illető - akkor is bírnia kell! Akár ikreket is... Sajnos, hogy nem mindenki tudja, kire bízza a saját és gyermeke(i) életét... :((((
És végül az eredeti kérdésedre válaszolva: megfelelő színvonalon végzett műtét esetén soha, semmilyen körülmények között nem nyílhat szét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!