Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » A szülések hány százaléka...

A szülések hány százaléka apás szülés?

Figyelt kérdés

Csak volt itt az előbb is egy ezzel kapcsolatos kérdés, és most elgondolkoztam. Létezik erről statisztika? Vagy van itt kórházi dolgozó esetleg, aki tudja körülbelül, hogy náluk hányból hány esetben szokott bent maradni az apuka végig?

(Amúgy ez sem teljesen mérvadó így, hiszen vannak olyan esetek, amikor az apuka nem lehet bent semmiképpen. Például ha császározni kell hirtelen valami komplikáció miatt. Vagy azért, mert máshol, mondjuk külföldön tartózkodik éppen. Szóval a legpontosabban talán úgy lehetne feltenni a kérdést, hogy adott számú hüvelyi szülésből hányszor fordul elő olyan, hogy az apuka a kitolást inkább kint várja meg? :))

2017. nov. 11. 15:27
 1/2 anonim ***** válasza:
Nem tudok ilyen statisztikát...annyit tudok, hogy három sima szülésből egyszer volt bent apuka...azt hozzá kell tenni, hogy az első kettőnek más az apukája...ő sose jött volna be, mostani párom ki nem hagyta volna.
2017. nov. 11. 18:49
 2/2 anonim ***** válasza:
Statisztikát én sem tudok, csak annyit, hogy az összes barátnőm párja/férje bement a szülésre, az én Férjem is, aki semmilyen szinten nem bírta a vért. Várja a többi szülést is:).
2017. nov. 12. 15:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!