Mitévő legyek? Orvosom pénteken akar császározni de sürgősségi császárral.
Még hány féle képpem írjam le?
NEKEM NEM SURGOSSEGID LESZ. Az akkor van ha pl rendes szulesnek indul vagy kivagy irva programcsászárra de MAGÁTÓL hamarabb beindul és azonnal visznek műteni. Mivel te TUDOD mikor lesz es befekszel és nem altatnak hanem érzéstelenítenek innentől kezdve ez PROGRAMCSÁSZÁR csak előrébb hoztak. Érted?:)
Eből úgy látszik, a közelebbi időpont a biztonságosabb számotokra, de ez nem sürgősségi lesz.
Én - kórházban feküdve már pár hete - csak előtte való délután tudtam meg, hogy másnap reggel császár (és hogy egyáltalán császár lesz) és ez is program/tervezett császárnak számított. A sürgősségi az, ahol szülés közben hirtelen döntenek így és nincs idő előkészítésre (pl. megvárni, amíg lefolyik egy infúzió vagy más lehet az érzéstelenítés), de szerintem már ezeknél az eseteknél is legtöbbször ugyanolyan technikával vágnak és varrnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!