Mi 4 éve 40 ezret adtunk. Akkor egy terhesgondozás nála 3 ezer ft volt. Régről ismerem az orvost. Gyűlöli a pénzt. Ha nagyobb összeget kap, akkor 6 hetes kontrollon visszaadja. Ha nagyon ragaszkodnak hozza, hogy tartsa meg, akkor a kórház alapítványának elutalja. Előre elmondja mindenkinek, hogy ne adjanak neki sokat. Mindig azzal érvel, hogy nem tudna nyugodtan aludni, ha akkora összegeket elrakna, amiert az edesanyja egy honapot dolgozik.
2-es voltam
2017. nov. 2. 16:07
12/20 anonim válasza:
Kedves előző. Tisztelem az orvosod! Jó ezt olvasni.
2017. nov. 2. 16:21
13/20 A kérdező kommentje:
Az én orvosom ún. “sztár szülész- ngyógyász” , szájról szájra terjed a híre, nagyon sok kismamája van, de maximálisan figyel is rám, én úgy gondolom. Pl. minden vizsgálaton van uh , betapintásos vizsgálat és minden egyes további vizsgálatot elnagyaráz reszletesen. Szüléseket, ha épp nem szólítja egy másik vajúdó kismama, lelkiismeretesen levezet. A szülesznő meg egy álom, mindig kérdezgeti, hogy vagyunk, ha kérdesem van, mindig feltehetem, részletesen válaszol, vagy ad tájékoztató füzeteket.
2017. nov. 2. 16:29
14/20 anonim válasza:
Hát, nem tudom.
Én akinél kezdtem a terhesgondozást, annak kb ennyi volt a tarifája. 15000 volt a magánrendelés alkalmanként, és ennek a tízszerese a szülés...
Igaz, végül nem nála szültem, és terhesgondozásra sem hozza jártam.
2017. nov. 2. 16:35
15/20 anonim válasza:
Kedves kérdező, ezeket én ingyen megkapom most már második terhességemnél. Az elsőnél akartunk adni pénzt a dokinak, de nem fogadta el. Azt mondta van mire költenünk a pici miatt.
2017. nov. 2. 16:37
16/20 anonim válasza:
2-es és 11-es vagyok
Ezeket én is megkaptam havi 3 ezer ft-ért. Sőt most harmas ikrekkel vagyok terhes, minden alkalommal több mint fél órát bent vagyok, mert ezer kérdésem van, és a dokimnak is ezer mondanivalója van. Mondjuk most már 5 ezer egy alkalom, mert máshol rendel, de mivel gyakran kell járnom, nem minden alkalommal kér pénzt. Es így is figyelmes, elmagyaráz mindent és óvatos.
Én is Ennyit adtam. A szülésznő vmivel kevesebb. Megkérdeztem mennyi lesz és ők mondták vagyis utaltak rá, hogy Ennyit szoktak kapni.
És ezt már nem hálapénznek hívják, hanem készenléti díjnak. Nálam mind a ketten éjszakásak voltak és mégis bent maradtak a szülésig és nem sietteték a dolgot.
2017. nov. 2. 19:53
19/20 A kérdező kommentje:
így van, ez már keszenléti díj, azt fizetem, hogy ott lesznek, bízhatok bennük. ezért nem sok. Más simán kiad ennyit babakocsira. Na nekem pl.annyira drága felesleges......
2017. nov. 2. 20:04
20/20 anonim válasza:
Szerintem is sok a 150, a 100 meg pláne a szülésznőnek. Max 120-130-at adnék a dokinak, szülésznőnek 70-80-at.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!