Jár valaki Szuromi Andráshoz? Mit gondoltok róla? (János-kórház)
Szia!
Remélem még nem késő a válaszom. Én Szuromi dokihoz járok, egy végtelenül kedves, rendes, megbízható orvos. Mi babát szeretnénk a párommal, korábban volt két spontán vetélésem, most ismét teherbe estem, és Őt javasolták. De nem bántam meg. Még nagyon korai a terhességem, ma 5+1 napos, de a doki hetente szemmel tart, ha a magánrendelőjében nem tud fogadni, akkor a János kórházba hív be, és ott is 5 percnél többet soha nem kell rá várnom. Telefonon bármikor elérhető, mindig kézséges. De ismerek másokat is, akiknek szintén ez a véleményük róla. Remélem tudtam segíteni!
Minden jót Neked!
Szia, nem késő, köszönöm a válaszodat. Én 27 hetes kismama vagyok, a 11.héttől járok hozzá.
Nekem is nagyon szimpatikus, mindig kedves és eléggé hozzáértőnek tűnik.
Kíváncsi voltam mások véleményére is :)
Jó babavárást neked!
Örülök, hogy megnyugtattalak, és annak is, hogy a Te véleményed is ugyanaz.
Nekem sajna lehet, hogy két spontán vetéléssel a hátam mögött ismét nem marad meg a babám. Pedig a pozitív tesztet követően rögtön szóltam a dokinak, azóta utrogestant szedek. Ma vagyok 5 hetes +1 napos, de csak egy 1,5 mm-es petezsákot látott, a vizsgálatot követően pedig elkezdtem görcsölni, barnázni. Nehéz most nagyon, félek, hogy ismét bekövetkezik.
De azt mondják semmi sem történik ok nélkül. :(
Akkor remélem Szuromi doki tud segíteni a probléma kiderítésében.
Boldog, gondtalan babavárást kívánok!
Vigyázz magadra nagyon! Drukkolok, hogy minden rendben legyen!
Második terhességem, 5 hetesen még egyszer sem volt szívhang!
Üdv!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!