Apás szülés tervezünk Nyíregyházán ez hogyan működik?
Figyelt kérdés
2017. okt. 30. 14:08
1/12 anonim válasza:
Mi nem terveztünk apás szülést,de inamba szált a bátorságom,és miután elfoglaltam a szülőszobát,mondtam a nővérnek,hogy hívja be a párom.Behívta,és ő ott maradt.Az égvilágon semmi nem kell hozzá,egy ember lehet bent veled (bár úgy tudom most már a beöltözős ruhát meg kell venni apának,akkor még adták ingyen)
2/12 anonim válasza:
A terhesambulancián kell jelentkezni tanfolyamra. Személyesen és telefonon is lehet.
Kb. 30. héttől érdemes menni.
Apának papucs kell és venni kell apás szülés szettet.
3/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2017. okt. 30. 18:19
4/12 anonim válasza:
Igen,kell tanfolyam. Bár nekünk sürgős csáazár lett a vége,nagyon jó volt,hogy a vajúdás alatt ott volt a férjem velem,és neki adták ellátás után oda a babát,míg engem stoppoltak. Megnyugtatott a tudat :)
5/12 anonim válasza:
Nem KELL tanfolyam.El végezheti aki akarja,de ha nem végzi el,attól az apuka még ugyanúgy bent lehet,ahogy nálunk is.Jogszabály írja elő,hogy 1 fő (akárki) bent lehet a kismamával.
A tanfolyam csak egy jó nagy pénzlehúzás...
6/12 anonim válasza:
Igy van, utolsonak van igaza.
Beoltozos ruhat vetetnek, kell, de ne az automatabol vegyetek horror aron, hanem a Savhaz alatti gyogyaszati segedeszkoz boltbol, mert ugyanaz csak felaron!
8/12 anonim válasza:
Legalábbis Nyíregyházán 2016ban az volt.
9/12 anonim válasza:
Most voltam az októberi tanfolyamon.
3 szerdai napon kellett menni és ingyenes volt.
Legalább a szülőszobát is láttam, tudom mire számíthatok.
10/12 anonim válasza:
Rendben akkor ingyenes,de ettől függetlenül nem kötelező elvégezni,és bent lehet egy fő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!