A második vagy többedik baba hasonlóan születik az előzőhöz képest vagy másképp indul a szülés?
Figyelt kérdés
Az első fiamnál elfolyt a magzatvíz és előző nap teljesen fel voltam pörögve. Most viszont keményedik a hasam és alul fájdogál is néha, illetve fáj a derekam és a közérzetem is rossz. Lehet ez a szülés előjele? 38 hetes km. Köszi!2010. máj. 30. 12:10
1/5 anonim válasza:
Nekem 2 gyerekem van. Nem tudom ez mennyire általános, de nekem nem volt a kettő egyforma. Egyik előtt sem éreztem semmit. Az elsőnél elfolyt a magzatvíz, a második megindult magától.
2/5 anonim válasza:
Nekem 3 szulesem volt mindharom mas.Mashogy kezdodtek,meg a faldalom is mas jellegu volt.
3/5 anonim válasza:
Nekem is ketto van,10 év kulombséggel szultem,egészen más volt a ketto.Az elsovel már elotte bent fekudtem,tulhordtam,a másik megindult magátol,az elsot 18 ora altt hozdtam a világra ,most 4 ora alatt megszuletett.Ha az elso szulésem is ilyen lett volna,nem vártam volna ennyit a másoodikkal.
4/5 anonim válasza:
Nekem két gyerekem van, 2 év korkülönbséggel szültem őket, és teljesen más volt a két szülés. Az elsőnél elfolyt 38. héten a magzatvíz, 16 óra vajúdás után született meg a lányom, a másodiknál a kiírt napon indították a szülést, mivel zavaros volt a magzatvíz, és burokrepesztés után 4 órával már karomban volt a kisebbik lányom. Tehát ahány terhesség, annyi féle szülés, szerintem. Jó babázást!
5/5 A kérdező kommentje:
Most olvastam vissza... Másnap bementünk a kórházba, mert beindult a szülés és 2án hajnalban meg is született a fiam, aki már 13 éves.😄
2023. jún. 29. 19:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!