Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » A forróvíz felgyorsítja a...

A forróvíz felgyorsítja a vajúdást? Esetleg előidézheti ha a baba érett?

Figyelt kérdés
össze vissza vannak a fájásaim.. keményedések, és "csinálnék egy forró vizes tesztet". 38 hetesek vagyunk mmit gondoltok?
2010. máj. 29. 20:16
 1/2 anonim ***** válasza:

azért ne 40 fok legyen...kellemes meleg de hajrá...:)ha jósló úgyis elmúlik,bajt most meg már nem okozhat:)

Majd írd meg mi lett:)))

2010. máj. 29. 20:24
 2/2 anonim ***** válasza:

Szió!

Nekem is összevissza vannak,a 37ik héttől.most vagyok 40+3... Nem tudom mennyire forróra gondoltál (persze gondolom,h nem égési sérülésig..),de finoman bánj a víz hőmérséklettel,mert úgy hallottam káros lehet a nagyon meleg víz. Túlságosan felmelegítheti a mgazatvizet,ami viszont nehezen hül le.(Nem a bőröddel párhuzamosan.)

Nekem egyébként nem jött be,volt,h én is egy elég kemény fájás közben zuhanyoztattam a hasam és elmúlt. Ebből tudtam,h csak jósló. Az igaz nem múlik el tőle...

Üdv!

41 hetes km

2010. máj. 29. 20:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!