Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ahigy közeledik az idő, hogy...

Ahigy közeledik az idő, hogy gyereket vállaljak, egyszerűen retteget! Azon felül, hogy a gyerek miatt megéri, van valaki aki tud pár jó szót szólni?

Figyelt kérdés

Egészen eddig akartam gyereket. Most,hogy a párommal elkezdtünk róla komolyabban beszélni, barátnőm és tesóm is szült, rengeteg horror sztorit olvastam,hallottam. Egyszerűen elment a kedvem tőle,de olyan szinten,hogy csak na.

A gyakori kérdések is teli vannak inkontinencia kérdésekkel,hogy a nők kitágultak,nem élvezik/akarják a szexet, szétszakadtak,összevarrták őket és hasonlók.

Barátnőm teljesen természetesen szült,nem volt semmi horror mégis panaszkodik,hogy nem tudja tartani a vizeletet és hogy nem akarja a szexet,ha történik valami is hervasztó és nem élvezetes.

Jelenleg csodás a kapcsolatom a párommal, teljesen "fittek vagyunk" szex téren is,kívánjuk egymást.

Gyerek előtt vagyok,még is vam,hogy annyira benedvesedek és kitágulok,hogy nem minden pózban érez. Mi lesz gyerek után??? Annyira félek,hogy tönkremegy a kapcsolatunk a gyerek után, mert fizikailag képtelenek leszünk élvezni. Vagy mert szülésnél szana szét repedek és fájni fog vagy mert kitágulok és még ennyire sem fog érezni.

Ha valaki tudna pár jó szót szólni, vagy bátorítani azt megköszönném. És nem,nem akarom azt hallani,hogy "mert a gyerekért megéri" mert ez akkora hülyeség. Gyerek után is akarom,hogy megmaradjon a kapcsolatom a párommal és ne csak anyukaként nézzsn rám, szeretném neki megadni azt,amire egy férfi vágyik ha van családja,ha nincs. Jólműködő párkapcsolatot akarol gyerek után is fenntartani és élvezni a szexet.

Köszönöm az építő jellegű hozzászólásokat!

2017. okt. 9. 00:06
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
0%

9. vagyok.

Tudom hogy ez most elképzelhetetlennek tűnik, de a férfiak is valamilyen szinten apává érnek idővel. Néha csak a többedik gyerkőcnél, nálunk pl a harmadiknál jött el nála az az igazi odaadó, elfogadó szeretet és gondoskodás a gyerekek irányába - ami automatikusan magával hozza azt a türelmet is, ami szükséges ahhoz hogy elfogadja, megértse azt, ha egy frissen anyává vált nő nem igényli a szexet akár hetekig is. Ez valamilyen szinten természetes, hiszen ha a nap 24 órájában egy kisbaba gondozása tölti ki az ember agyát (akár nem tudatosan is), és sokkal intenzívebb, gyakoribb a testi kontaktusa ezzel a kis lénnyel (felvenni napi ezerszer, szoptatni napi százszor, popsit törölni, ide vinni, oda vinni), akkor egyszerűen nincs olyan nagy igény még több összebújásra. Mert igenis, egy ideig (kinél meddig) egyszerűen más a prioritás.

A szex élvezete pedig megmarad, saját tapasztalat alapján mondhatom, hogy amikor elmúlik ez a nemkívánom időszak, akkor később sokkal intenzívebben, teljesen más dimenzióban folytatódik. :)

2017. okt. 10. 07:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!