Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Akik gyerektartást fizetnek...

Akik gyerektartást fizetnek azon felül ti adtok valamit a gyereknek?

Figyelt kérdés

2015. jún. 12. 15:11
 1/9 anonim ***** válasza:

Ez teljesen egyértelmű,hisz a te gyereked is!Amikor valamilyen ünnep van,szülinap és a többi akkor is valamit illik adni neki!Vagy éppen elmész magadnak vásárolni gondolsz a gyerkőcre akkor is vehetsz neki valamit!

Legalábbis én így gondolom

2015. jún. 12. 15:18
 2/9 Lorant Endre válasza:
Pl őszinte szeretetet... erre nem gondoltál?!
2015. jún. 12. 15:19
 3/9 anonim ***** válasza:

Baratnom fizet gyerektartast havonta de ezen felul meg szokott adni a fianak.

Peldak amik eszembe jutnak:

- Osszel iskolakezdeskor belepotol minden evben a tanfelszerelesbe.

- Osztalykirandulasba belepotol

- Tavaly pl. szinten felesbe fizettek a gyereknek a szemuveget mert kellett neki.

- Ha megyunk vasarolni akkor is szokott a fianak venni par dolgot (multhonapba 2 rovidnadragot, zoknit es birkozo cipot vett amire emlekszem mert ott voltam.)

- Van telefonja a fianak azt is idonkent feltolti penzel.

- A szulinap, nevnap, karacsony az termeszetes. Ilyenkor megszokta kerdezni a fiat, hogy mit szeretne, mire van szuksege.

Hirtelen ezek jutottak most eszembe.

2015. jún. 12. 15:53
 4/9 anonim ***** válasza:
Exem nem ad semmit a gyt-n kívül. Még egy mikulas csokit se télapókor, vagy szülinapra egy szál virágot. Szerinte nekem a gyerektartásból kell megvennem azt amit ő szánna ajándékba.
2015. jún. 12. 19:24
 5/9 anonim ***** válasza:

Én adok, igen. Minden héten nálunk vannak 3 napot a fiúk. Mi nekik, ami kell, pedig fizetek az anyjuknak havi összeget is.

Imádom őket, meg sem tudnám állni.

2015. jún. 12. 21:55
 6/9 anonim ***** válasza:

Ez hozzáállás és anyagi helyzet függvénye.

Apám vállalkozó volt, minimálbérre bejelentve, valami nevetséges gyerektartást kellett fizetnie. Ebből anyám nekem soha nem vett semmit, mert szerinte még a kajámra sem elég. Így gyakorlatilag apám ruházott, iskolába mindent ő vett meg, az egyetemet is ő fizette.

Szerintem a hivatalosan megítélt gyerektartás nagyon kevés, ha az apuka szereti a gyereket, akkor igenis adjon még többet. Persze ha minimálbérből tengődik, akkor nem tud.

2015. jún. 12. 22:37
 7/9 anonim ***** válasza:
Kedves 4-es, érdekes egy exed van. Akkor Te megveszed a csokimikulást és odaadod a gyereknek, hogy tessék, ezt apa küldte?
2015. jún. 13. 09:48
 8/9 anonim ***** válasza:

Anyagilag sajnos mi nem tehetjuk meg azt hogy gyt mellett vegyunk neki valamit.

Bar tett azert az ex hogy igy legyen. De szegeny ex azt se tudja h mit akar vagy epp mit mond. Roviden ha veszunk vmit az a baj ha nem veszunk semmit akkor az.

Ebbe nem merulnek bele.

2015. jún. 18. 04:57
 9/9 anonim ***** válasza:
Igen, mindent megadok neki, megveszek neki, hiszen a saját gyerekem. Igyekszem nem elkényeztetni, de nehéz.
2021. márc. 22. 11:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!