Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, harmincon felül a nők észrevehetően vonzóbbak szerintetek gyerek nélkül?
Hát szerintem Jessica Alba gyerekestül is kenterbe veri a mai 20-asok 80%-át.
Szerintem nem a gyereken múlik.
Szerinted kit érdekel ez 30on felül?
Mert a normàlis fèrfiakat nem ,csak a lyukvadàszokat.
Nem feltétlenül függ össze.
Genetika kérdése főleg, hogy kit mennyire visel meg egy terhesség és a szülés. Ezen túl nyilván azon is múlik, hogy az adott nő mennyit tesz is érte, hogy jól nézzen ki.
Nem egyszer látok olyan alakú 30-as anyukákat, akiknek százszor jobb alakuk van, mint nekem a 20-as éveim elején gyerek nélkül.
A vonzódás nehéz dolog és sok mindentől függ, de objektíven szemlélve a külső(!) összefügg. Megint jön az anekdotázás mindenféle cölöpökkel és társaival, de általánosságban, populáció szinten igenis van korreláció.
Az ok tök egyszerű: a terhesség és szülés önmagában megviseli az ember testét és arcát a rakat hormonnal, ráadásul utána éjszakázni kell, kevesebb idő és pénz jut a nőnek önmagára. Nem kell ehhez brit tudósnak lenni. Nyilván hozhatjuk az életszagú példákat, és összehasonlíthatjuk a mélyszegény és igénytelen 20 éves Julcsit a random többgyerekes dúsgazdag 40 éves modellel, de ettől még gyerek mellett ugyanúgy(!) kinézni, ugyanolyan csábosnak lenni nem ugyanaz a műfaj, mint gyerek nélkül.
Nem érdekelnek a 30 feletti nők. A menyasszonyom 25 éves.
30-40 közötti nővel sosem voltam az életben
32/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!