Császárosok! Milyen volt a szulesetek és utána következő pár nap?
Figyelt kérdés
Főleg,akiknek programcsászárjuk volt. Hogy viseltetek? Szoptatással volt gondotok? Volt szovodmeny vagy nagy gondok?
Milyen hamar épültetek fel és hány évesen szültetek?
22N
17hkm
2017. okt. 2. 13:37
21/23 A kérdező kommentje:
Sziasztok
Nem irok mindenkinek egyenkent de nagyon kpszonom a sok választ, sok infót kaptam.
A koponyeg has oka sem titok igy mar legalabb🙄😶😊
Ennyire bunkó aneszteziológusok is vannak??:O
Embertelen ez komolyan!!!
Itt nem.lehet felszívódó varratot kérni,de bele nem halok a varratszedésbe ezek szerint.
En is belegondoltam h es mivan ha szet jon es kifolyik minden. De max verezgethet meg ilyenek vagy gennyesedhet ahogy olvastam.
A szoptatast meglatjuk, kivancsi vagyok. Jó lenne már néha ott tartani, alig birom kivárni :)
2017. okt. 2. 20:05
22/23 anonim válasza:
3 gyerekem van. Mind császárral született. A családból senki nem szoptatott sokáig. Én mindegyiket 2 évig szoptattam. A trükk az igény szernti etetés és az, hogy az első félévben nem nagyon fogsz a baba nélkül elmenni. Én nem adtam cumisüveget cumit a gyerekeknek. Nehéz de nem lehetetlen. A császárokat az elsőnél viseltem a legnehezebben és a második volt a legkönnyebb.
23/23 anonim válasza:
azért azt szeretném megkérdezni, mi nem tetszett az #1 válaszban? Látszólag csak az van lepontozva...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!