Ilyen esetben mennyi pénzt adnátok az orvosnak?
Figyelt kérdés
Most tekintsünk el a erkölcsi részétől, ki szerint helyes, és ki szerint nem az.. 25 hetes vagyok most, a terhessém eleje óta egy fővárosi kórházban kezel az orvosom. Felfogadtam a szüléshez, és amikor rákérdeztem mennyi a tarifa, azt válaszolta hogy 80.000 forintot szokott kapni. Nem tudom hogy a szülés hogy fog lezajlani, de az első fiamnál a szintén fogadott dokim alig volt bent, a szülésznő foglalkozott velem. Ez egy másik orvos, ő nála eddig ötször voltam, csak leleteket adott, illetve a kiskönyvembe írt. Ultrahangot egyetlen egyszer csinált, amikor megállapította a terhességet. A héten voltam nála, szintén leletekért, elmondtam neki hogy panaszom van, borzasztóan szúr a hasam jobb oldala, séta közben meg kell állnom, illetve fél óra alatt teszem meg az 5 perces utakat. Legyintett hogy ez normális.. tényleg nem akut problémáról van szó, már két hete tart, de nem gondolnám normálisnak. Nem tudott megvizsgálni mert sietett egy császárra. Én pénteken felhívtam hogy mégiscsak szeretném hogyha megvizsgálna mert ott tartok hogy a nagyfiamat sem tudom oviba vinni, néha annyira fáj. Ma este 8 órára adott időpontot. Nem szívesen adnék neki ennyi pénzt, ha egy ultrahangért is nekem kell könyörögnöm. Ti mit gondoltok?2017. okt. 1. 15:11
21/22 anonim válasza:
Szerintem ez nem kérdés. Azért, mert most nem vagy elégedett vele, nem adhatsz 30 ezret például neki. Ha nem tetszik, akkor váltani kell, sajnos én is így jártam 27 hetesen, ha pedig ennek ellenére maradsz, akkor jár a 80 ezer.
22/22 anonim válasza:
Megmondom őszintén, hogy mivel nem magánbetege vagy, mert a vizsgálatokért nem fizetsz, ezért úgy kezel, mint a többi beteget. Ha nem tetszik váltsál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!