Ilyen esetben mennyi pénzt adnátok az orvosnak?
Tehát neked problémás a szülészet és a saját unokatestvéred előtt ha leváltod, de nem fogod előttük kellemetlenül érezni magad, ha utána a saját rokonodra néznek csúnyán, mert nem tartod magad a megbeszéltekhez.
Szerintem magánorvos fogadása úgy működik, hogy ha elégedett vagy vele felfogadod és fizetsz az általa kért szolgáltatásért. Ha nem vagy vele elégedett, akkor meg fel sem fogadod.
Ne haragudj, de te mit szólnál, ha a munkahelyed fogná magát és nem a megbeszélt, leszerződött összeget utalná el, hanem közölné, hogy hát most csak a felét kapod, mert nem vagyunk elégedettek. Gondolom vernéd az asztalt, hogy ez nem így működik.....
Ha jól értem, most csak "sztk" lát el a kórházi rendelésen, nem a magánbetege vagy és nem is a kórházhoz tartoznál? Ha igen, gyanítom, ez a dolog nyitja, hogy csak a minimumon lát el és nem hív vissza a mobiljáról vagy rendel el plusz ultrahangot. Lehet, hogy egy borítéktól szolgálatkészebb lenne, mint egy ígérettől...
(Egyébként a hasfájást - ha a nőgyógyász mindent rendben talál - megnézetném belgyógyásszal, gasztrossal is - vérvétel, UH - , ha meg járásra fáj a bordák között, lehet, hogy valami kisízület mozdult el.)
#5 vagyok :)
Nem, nem szülésznőt értem.
Tényleg egy nővérke volt velem a legtöbbet, szülésznő kb félóránként jött és nézte mi a helyzet.
:)
Debrecen, Kenézy Korház.
Az unokatestvéremnek semmi köze az ő tarifájához, ő NEKEM csak egy nevet mondott. Viszont, hiába idősebb nálam, úgy fog viselkedni mint egy kislány, és engem fog elküldeni melegebb éghajlatra mert nem az van amit ő akar. Na nekem ez nem hiányzik..
Utolsó előtti: Nem sztkba járok, a magánbetege vagyok, de a kórházban fogad mert nem abba a kerületbe vagyok bejelentve ahol ő rendel, így ott nem tud fogadni.
Véleményem szerint, ha úgy érzed, hogy az az ellátás, amit ezért az összegért kér, az kevés, akkor másik orvost kell keresni. Ha nem akarsz másikat keresni, akkor pedig illik a megbeszélt összeget kifizetni.
Ez kb. olyan, mintha elmennél egy angoltanárhoz, akinek az óradíja 2 ezer forint. Nem tetszene az óra, nem lennél maradéktalanul elégedett, ezért ahelyett, hogy az első óráért kifizetnéd a megbeszélt 2 ezer forintot és másik tanárt keresnél a további tanuláshoz, fognád magad és odaadnál neki egy ötszázast. Remélem érzed...
Persze, értem én, hogy nem írtok szerződést, és igazából simán megteheted azt is, hogy fizetés nélkül lelépsz, csak egyszerűen bunkóság.
Ha nem vagy elégedett, akkor váltani kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!