Programcsászárt hányadik hétre szokták időzíteni?
Figyelt kérdés
Menzesz szerint február 3 a dátum, de 1 héttel kisebb a baba, tudom is, hogy később fogant, és minden Uh-n kisebb is volt 1 héttel. Így kb mikorra lesz időzítve a császár? Nem szeretném, ha sokkal hamarabb kivennék, mint kéne, főleg, hogy 1 héttel még kisebb is, de gondolom ez a végefele már nem fog látszani...Persze megkerdezem majd a dokimat, de majd csak kb 1 hónap múlva megyek legközelebb, és most kiváncsi lettem.2017. okt. 1. 11:56
2/10 anonim válasza:
Nekem 38+6-ra írta ki a dokim, az én babám is kisebb volt 1 héttel, mondjuk 4 nappal fogant csak később, a ciklusom hosszából tudtam. Érett volt már, nem volt semmi gond.
3/10 anonim válasza:
39-re volt kiírva, 38+6-on megindult magatól és így lett császár.
4/10 anonim válasza:
Ez rengeteg mindentol fugg.
Miert lesz csaszar?mondjuk farfekvesnel alt. megvarjak,hogy induljon magatol.nem okoz problemat,ha anyuka fajasokkal setal be a korhazba.szepen nyugodtan elokeszitik es ugy mutik.
De ha mondjuk volt mar 2 csaszar,es veszelyes lenne a hegszetvalas miatt,hogy elinduljon akkor elobbre idozitik.
Nekem igy lett a 3.nal 38+3 a nagy nap.jo is volt,hogy nem vartunk.nem birta volna a hegem.
Szegenyemet varatlanul erte a dolog,es legzeselegtelenseg miatt 1 napot inkubatorban toltott megfigyelesen,oxigenes tamogatassal.
De amugy semmi baja.3,5 kiloval es 52cm el szuletett.
Szoval ez sokmindentol fugg.a dokiddal beszeld meg
5/10 anonim válasza:
Nekem 39+5nél volt. Véralvadásgátló használata miatt kellett (amit tévedésből kaptam )
6/10 anonim válasza:
Off 5-ösnek: "Vicces", mennyire különböznek ebben is a dokik: én meg az elsőnél tévedésből nem kaptam, császár után trombózis lett, aztán a másodiknál már persze végig szurkálhattam, de a nőgyógy és az angiológus is azt mondta, ezúttal próbáljam csak meg természetesen, annak kevesebb a kockázata (aztán az is császár lett).
7/10 A kérdező kommentje:
Azért lesz császár, már az első sürgösségi császár volt, még nem telt le a 2 év a 2 szülés között és így én nem akarok vbac-t.
2017. okt. 2. 07:13
8/10 anonim válasza:
Én pont 39 hetes voltam. Farfekveses volt és ahol én lakok ott nem várják meg hogy beinduljon.
9/10 A kérdező kommentje:
39+2-re lett végül időzítve, 3300 gramm és 52 cm lett :)
2018. febr. 10. 19:58
10/10 anonim válasza:
Gratula és örömteljes gyarapodást! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!